Jump to content
Hundesonen.no

Rebecca&Kira

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rebecca&Kira

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okei så flott, for ute er hun super på å høre etter og har mye motivasjon Jeg sliter litt med at hun ikke helt forstår hva jeg vil lengre inne når jeg lærer nye triks, feks om jeg vil hun skal plukke opp en leke. Først leker jeg litt med leken og får henne interessert, men så syntes hun det er helt uinteressant og tigger heller etter godbitene. Nekter å ta opp leken. Har prøvd å klikke når hun ser på leken eller når hun tar den litt inn i munnen, men så forstår hun absolutt ikke hva jeg vil frem til! Noen tips til dette?
 2. Det er helt sant Skal være forsiktig med det, får heller fokusere på å finne de hun kommer overens med for å sosialisere.
 3. Ja neste gang sier jeg ifra eller drar, tenkte kanskje dette var noe folk normalt gjorde. Jeg har iallfall veldig negative opplevelser av å ha leker og mat rundt hunden min hvor det har blitt en del "slåsskamper" og vil helst unngå dette. Kan godt hende jeg har en "unormal" hund som reagerer så sterkt på dette men trodde det var generell kunnskap at hunder ikke deler på samme måte som mennesker spesielt når man er i en park hvor man ikke har kjennskap til hvilke hunder som henger rundt.
 4. Lurte bare på hva folk syntes om at folk hiver leker og godbiter i hundeparker? Jeg vet at i andre land er det forbudt, men at man gjør det her. Vet ikke hva som er normalt, så ville bare høre om meninger om dette :). Jeg har en hund som er eiersyk på leker og mat og har enda ikke helt fått trent henne opp i dette (og vet ikke hvordan jeg skal). Hun leker for så vidt bra med hunder så lenge det ikke er andre leker/godbiter involvert, men så fort dette kommer på banen kan hun bli små aggressiv og vil ha ballen og begynne å springe etter hunden med leken. Jeg bare mener at mange hunder rea
 5. Takk for svar Jeg merker at hunden min blir veldig fort sliten når vi trener inne og er ikke interessert, men at hun tar godt imot instruksjoner mens vi er på tur. Er det dumt å trene en hel gåtur? Sånn som å gi masse positive tilbakemeldinger og gi godbiter når hun ikke drar og prøve å få henne til å sitte hver gang noen går / jogger forbi osv for å ikke få henne til å springe etter? eller blir dette bare slitsomt? Har dere noen tips for å få det til å bli motiverende? Og hvordan klare å få henne til å gjøre øvelser uten godbiter lengre?
 6. Syntes det hadde vært kjekt å se hvordan andre planlegger dagen iforhold til trening. En treningsdagbok for litt inspirasjon til hvordan jeg skal legge opp dagene med trening. Har ikke mulighet til å gå på kurs da jeg bor i Slovakia (skal prøve å finne et på engelsk her men litt vanskelig). Så da prøver jeg å gjøre mest mulig egentrening.
 7. Tusen takk for svar det tenkte jeg ikke over! Da skal jeg ta spontan innkalling fra nå av! Har du noen bra tips til dette? Som regel pleide jeg å slippe henne fri og la henne vandre og kalle inn tilfeldigvis, da kom hun etter hvert som hun ville men hun kom til slutt. Nå har hun hatt løpetid i 5 uker så da er ting litt mer kompliserte.
 8. Hei, jeg har adoptert en gatehund fra Slovakia som var ca 6 måneder da jeg adopterte henne, det var spontant, det beste jeg har gjort! Jeg fikk ikke lov å ha hund i leiligheten så kjæresten måtte ta seg av hun i mellomtiden og jeg hadde ikke mulighet til å trene henne noe særlig akkurat da bare litt her og der med basisting som sitt, ligg, gi labb, se på meg, litt innkalling etc. Nå som jeg har henne hele tiden prøver jeg å lese meg opp til alt, men jeg syntes det er så vanskelig å vite hvordan man skal begynne, hvor mye man skal trene henne hver dag osv. Jeg prøver å trene 1 gang når jeg
 9. Har adoptert gatehund og har ingen peiling på hvilken rase det er. Det ser ut som en blanding av schillerstøver og schæferhund. Hva tenker dere? Hun er 11 måneder.
×
×
 • Create New...