Jump to content
Hundesonen.no

Jonny75

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Jonny75

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Norsk grå elghund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var det gitter i bilen når du kjøpte den eller har du fått satt det inn i etterkant? Noen hevder at man må skifte hele veggen og ha godkjenning fra biltilsynet.
 2. Takk for gode svar Har funnet ut at det går an bytte ut plexiglass med gitter på VW Caddy ihvertfall
 3. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg en praktisk varebil. Men lurer litt på hvordan det er å ha med seg hund i den? Tenker da først og fremst på varmen. Ser de fleste varebiler har vindu som ikke kan åpnes. Da blir det fort varmt i lasterommet. Noen her som har erfaringer og tips til en grei og fin turbil? :)
 4. Det er noen skogsstier et stykke unna. Er avhengig av å kjøre dit da. Men det går jo det å. Skal begynne å øve på å sykle nå, og da er det best med en flat vei tror jeg Som du sier så er det vel mengden som er farlig. Alt med måte på det meste
 5. Har tenkt å begynne å ta med hunden på sykkeltur. Men har blitt frarådet å la hunden løpe på asfalt siden potene kan bli ødelagt? Hvor jeg bor er det bare asfalterte veier. Noen som har erfaring med dette?
 6. Bruker Royal Canin sensitive fra veterinær. Magen ble bedre av det, men blir litt løs ved mye aktivitet. Ble også bedre for kløe Litt dyrt, men det er verdt det.
 7. Har da kjøpt pungvarmer fra trumftrading. Anbefalles. Enkel å ha på, sitter godt og hunden synes det er greit å ha den på ?
 8. Har hørt om noe som heter plasterspray til hund og katt. Er det noe som kan brukes tro? Ellers takk for gode svar ?
 9. Slikker seg ikke så mye min heller. Bruker en salve som jeg fikk fra veterinær nå. Får håpe den hjelper. Krage går dårlig her også ?. Hvor får jeg kjøpt ballevarmer da Lola Pagola? ?
 10. Har du vært til veterinær med det? Evt brukt krage så han ikke skal slikke seg? Høres ut som det har gått over av seg selv da ?
 11. Hunden min en grå elghund. Har fått noe som trolig er en forfrysning på pungen. Et lyserødt sår på størrelse litt mindre enn et kronestykke. Noen ganger blir det en skorpe utenpå. Har fått sårsalve av veterinær. Ser ikke ut som hunden plages noe av det. Ingen vesentlig slikking heller. Har noen her opplevd dette på sine hunder? evt behandling eller går det over av seg selv?
×
×
 • Create New...