Gå til innhold
Hundesonen.no

Tormi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Tormi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, jeg og kjæresten min har en irsk setter valp på ca. 4 mnd som ved to anledninger har møtt andre irsk settere og plutselig begynt å pipe og løfte den ene bakfoten. Han sluttet å halte rett etterpå og viser 0 tegn på smerte senere. Jeg tror begge gangene det var hannhunder vi møtte. Det skal sies at vi gikk på saltede veier den ene gangen(reaksjon på potene kanskje?). Har hilset på tispe i langline uten samme reaksjon. Noen som har noen lignende erfaringer eller kan det være en underliggende skade på bakbeinet som han ikke vil vise til andre hunder eller lederen sin?
  2. Er godbiter i hverdagen jeg tenker på.
  3. Takk for kjapt svar! Ja jeg har sett tendenser til tigging etter vi har gitt han litt leverpostei. Tror vi skal slutte å gi han av maten vår. Jeg har kun prøvd 2 sorter butikk godbiter. Gratispakke fra royal canin (husker ikke hva det var) og småe dogman biter med kyllingsmak. Ingen som falt i smak. Vil ikke bruke penger på masse forskjellige godbiter som han ikke vil jobbe for. Mange gode tips her som jeg skal prøve ut. Natures menu ser aktuelt ut. Virker som han liker noe som er litt saftig og ikke knallhardt. Avføringen er fast og fin etter å gitt han blodpølse. Dette er noe med litt spesiell lukt og vil ikke tro hunden assosierer det med vanlig pølse. Det jeg lurte litt på var om det andre inneholdet i blodpølsen kunne være skadelig for hunden over lengre tid. Nordfjords blodpølse inneholder f.eks sirup og småe klumper av hvetemel.
  4. Hei, jeg søker litt råd om godbiter til valpen min. Gjennom valpekurset ble jeg anbefalt pølsebiter ettersom valpen min viste lite interesse for butikk-godbiter. Jeg snakket med noen hundeeiere rundt der jeg bor og de mener pølsebiter er fy fordi det inneholder mye salt. Jeg fikk anbefalt blodpølse(plukke ut rosinene), men det jeg så var at blodpølsa fra gilde og mager kyllingpølse inneholder samme mengde salt 1,8 g/pr 100g. Den fra nordfjord fant jeg ut inneholdt 0,9, så jeg bruker den nå. Det jeg ser på blodpølsa er at den inneholder sirup, hvetemel osv. Det jeg lurer på er om sirup/hvetemel osv fra blodpølsa er skadelig for valpen min i lengden? Har dere noen andre tips på godbiter som er lett å fikse og som er bra for hunden?
×
×
  • Opprett ny...