Jump to content
Hundesonen.no

knut811

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About knut811

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm, takk for mange svar vi hadde vel egentlig bestemt oss for å kjøpe denne valpen, men blei veldig usikre nå:/ Ingen som har noe positivt å si om denne? Noen som har kjøpt valp av henne tidligere? Tips tas imot med stor takk!
 2. Hei. Har nå tenkt å kjøpe pomeranian, Har kommet over en kjempesøt valp vi gjerne vil kjøpe. Men denne er ikke NKK-reg og har ikke stamtavle. Faren er NKK-reg, mor er ikke. Dette er pga at mor til mor var svensk og NKK-reg, men faren til mor var dansk og kunne ikke bli nkk-reg. Verken mor eller far til valpen har hatt noen sykdommer, mor er 6 år og far er 5-6 år. Begge er renraset pomeranian. Valpen blir solgt vaksinert, chippa og ormekur er tatt. Leveres med helseattest. Er det noen farer med å kjøpe denne valpen, eller hvordan høres det ut?
 3. Hei. Har nå tenkt å kjøpe pomeranian, Har kommet over en kjempesøt valp vi gjerne vil kjøpe. Men denne er ikke NKK-reg og har ikke stamtavle. Faren er NKK-reg, mor er ikke. Dette er pga at mor til mor var svensk og NKK-reg, men faren til mor var dansk og kunne ikke bli nkk-reg. Verken mor eller far til valpen har hatt noen sykdommer, mor er 6 år og far er 5-6 år. Begge er renraset pomeranian. Valpen blir solgt vaksinert, chippa og ormekur er tatt. Leveres med helseattest. Er det noen farer med å kjøpe denne valpen, eller hvordan høres det ut?
×
×
 • Create New...