Gå til innhold
Hundesonen.no

roll

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av roll

  1. Dette er en Finsk Lapphund på 10 uker, dersom den klarer å rakne klær må de være av svært dårlig kvalitet.
  2. Hva slags signal sender du til valpen din da? Må bare le av visse folk med fordommer mot store hunder. Møtte faktisk ei som sa "nei, han der spiser slike som deg som lunsj" da hun gikk forbi oss, og de små chihuahuaene hennes dro mer i båndet enn hva min gjorde. Min brydde seg faktisk ikke, så jeg sa at han spiste okse til lunsj.
  3. Da har du virkelig ikke hatt en skikkelig valpebiter, for noen henger seg bare på og ignorerer alt som godbiter, leker osv
  4. Det eneste som funket på min var å fryse hver gang han bet seg fast, så lenge man gjør det kjedelig så slutter de. Bare å ha på seg tykke klær
  5. Skjønner ikke hvorfor man skal snu bare fordi man ser en "stor skummel sterk hund" man er redd er aggressiv. Da må man heller jobbe med tankegangen sin. Husk at små hunder kan være aggressive også. Jeg har en sterk unghund som har skyhøyt testosteron for tiden, selv om han trekker i båndet mot hunder og er veldig ivrig så er han verdens snilleste, han har et vennlig kroppsspråk mot hunder av begge kjønn og alle størrelser.
  6. Vet ikke om det er sopp, men veldig normalt at de blir rødere der om man ikke er flink til å tørke etter tur. Hvis hun har hår mellom potene ville jeg klippet det ned og passet på å tørke
  7. roll

    Håpløs i snøen

    Det har aldri vært snakk om at jeg går for min egen skyld. Og hvor kan du lese at han bare får gå? Alt du har skrevet er urelevant.
  8. roll

    Håpløs i snøen

    Nettopp. Spørsmålet er her hva jeg skal gjøre, ikke hvorvidt jeg skal leke med han eller ikke.
  9. roll

    Håpløs i snøen

    Det er ikke alltid det passer med lek. Det blir bare trasig når vi ikke er alene, men blant andre folk og hunder. Jeg krever at han skal klare å gå normalt på tur og leke når jeg tilbyr det. For slik som det er nå så blir han bare mer oppgiret av at jeg leker med han og han begynner å hoppe opp og lignende. Må legge til at vi har lekt mye i skogen uten at han girer seg opp, men da uten snø.
  10. Hunden på 10 mnd blir helt håpløs i snøen. Han stopper opp for å snuse/spise snø før han løper fremover i full fart til båndet strammes og han blir kastet litt tilbake, så går han noen meter og repeat. Og slik er han på hele turen så lenge det er snø. Det er hans første år med snø så jeg lurer på om det er normalt og noe som kan gå over? Hva skal jeg gjøre når han stopper og plutselig løper fremover som en galing?
  11. Nei, og det er ikke et alternativ heller.
  12. Hunden min på 10 mnd har egentlig aldri vært noe flink på passering av andre hunder, men nå som han har blitt så stor og vi er inne i årstiden hvor det er mye glatt ute, så føles det nesten uutholdelig. Vi går ofte på smale skogsstier og i møte med hund gjør han utfall etter hunden. Spesielt hvis den andre hunden viser interesse eller lager lyder, feks pesing. Jeg prøver å få han til å gå på venstre side, men han kaster seg foran føttene mine så da er alternativet å snuble i han. Han er ikke aggressiv, bare ekstremt glad i hunder og egentlig veldig forsiktig. Han vil ikke ha noe av det jeg tilbyr han og han vil ikke høre etter. Han bryr seg kun om hunden. Jeg merker det på han lenge før hunden kommer, så jeg har prøvd å få kontakt på forhånd, men det er umulig. Han vil så vidt sitte på kommando på tur lenger, selv om han kan kommandoen veldig godt ellers. Han er mye flinkere til å passere hunder i nabolaget med større avstand til hunden. Har dere noen forslag til hvordan vi kan trene?
  13. Han setter seg opp med hjelp av frambeina og kan sitte i noen sekunder før han reiser seg, men han spretter rett opp fra sitteposisjon. Akkurat som hunden på videoen, men han har ikke problem med å få med bakparten slik som denne har.
  14. Har en valp som har begynt å sette seg før han reiser seg. Noen ganger legger han seg ned igjen. Han virker ikke stiv og han må ikke dra seg opp med frambeina. Som jeg har merket gjør han det helt tilfeldig - han har ikke nødvendigvis hvilt lenge eller gått tur. Jeg lurer på om dette er normalt eller om jeg må begynne å tenke i retning HD? Han har ingen andre symptomer, men det hadde kanskje vært greit å forhåndsrøntge om det ikke kan være andre uskyldige årsaker til at han "sliter" med å reise seg?
×
×
  • Opprett ny...