Gå til innhold
Hundesonen.no

TonjeS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TonjeS

  1. Takk for svar! Har allerede kajakk, så jeg vet ikke om jeg vil gå til innkjøp av en til. Hvis jeg noen gang skal kjøpe en ny, må det nok bli av den typen ja veldig lurt! I og med at han ikke er så stor enda fikk han plass oppå trekket/på fanget mitt. Han var litt ustødig i starten, men når han fikk senket tyngdepunktet, ble det veldig stabilt.
  2. Er det noen som har tips/erfaringer fra ulike kursholdere i Stavanger-området? Har en snart 7 mnd. gammel whippet, som ikke har vært på valpekurs. Jeg vil gjerne gå "hverdagslydighet" eller "grunnkurs i lydighet" med han. I utgangspunktet ønsket jeg å gå kurs på Sør Rogalands Brukshundklubb, i og med at jeg har gått kurs der tidligere (valpekurs med den andre hunden). Problemet er at de ikke har noen oppsatte lydighetskurs og jeg får ikke svar på estimert tidspunkt for neste kurs. Jeg må derfor se på andre muligheter, og lurer på om noen her har erfaringer å dele med meg. Mvh Tonje.
  3. Lurer litt på om det er noen her som har erfaring med å ha med seg hunden på kajakktur? Jeg har en (snart) 7 mnd. gammel whippet, som elsker å være med på alt. Jeg har tørrtrent med han i kajakken (bokstavelig talt - på land) og det har gått veldig fint. Men jeg lurer på om noen har erfaring med dette - er det lurt å lage en slags plattform til hunden på kajakken? Han får plass mellom bena mine, men det blir litt småtrangt når han har på seg redningsvesten. Setter veldig stor pris på om noen har tips, erfaringer eller tanker om dette! Mvh Tonje og Apollo.
×
×
  • Opprett ny...