Jump to content
Hundesonen.no

Jippi Jaja

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jippi Jaja

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Korthåret vorsteh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg blir bare ikke klok... Vår hund på snart 1 år har en adferd jeg ikke forstår. Hun kan vise tegn på at hun vil ut, men når jeg først går ut i gangen og tar på meg jakka og roper på henne så kommer hun ikke. Jeg lokker og ber henne komme, men hun står bare der. Går jeg mot henne for å hente henne, kan hun også stikke unna. Men når jeg først har satt på bånd og vi er på vei ut, da er det full fest. Hva er greia?
 2. Innimellom kaster min hund opp etter å ha drukket vann. Hun er 9 mnd. Hund drikker, kanskje litt fort, og så kommer hele middagsmåltidet opp igjen. Dette har skjedd flere ganger. Hvorfor?
 3. Ja, det har jeg, men opplever at det blir hopp og sprett og tjo og hei også på vei bort til jordet der hun kan frese fra seg før jeg begynner å trene på å gå pent. Var bare nysgjerrig på folks erfaringer med å ignorere kontra korrigere. Fordel - ulemper?
 4. Jeg ser den, men mener at det også er viktig å kunne GÅ en tur. Det kan ikke være full rulle og fest i hodet på alle turer utenfor døra.
 5. Har en 7 mnd gammel unghund som i det siste har begynt å hoppe, bjeffe og bite i båndet på tur. Vi kan gå ut døra og være ute alt i fra 20 min til en time, men du kan være sikker på at hun en eller flere ganger i løpet av turen begynner med denne adferden. Jeg har til nå tenkt at hun begynner med dette fordi det er kjedelig å gå i bånd. Mulig jeg tenker feil? Jeg har forsøkt å både ignorere og korrigere. Har du opplevd liknende adferd med din hund og hvordan håndterte du det?
 6. Ja, vi er i gang. I tillegg til hverdagslydighet, gå pent i bånd, innkalling osv
 7. Jeg har en korthåret vorsteh-valp på snart 6 mnd. Jeg er nysgjerrig på hvilket aktivitetsnivå dere med fuglehunder eller med valper av andre raser med høyt aktivitetsnivå legger dere på? Hvor mye får valpen løpe fritt og hvor "høy" aktivitet får den? Hvordan ser en normal dag/uke ut hos dere?
 8. O´helliga natt…! Siden vi fikk valpen i hus har vi opplevd at 2-åringen vekker henne om natta og omvendt. 2-åringen har en tendens til å våkne om natta og rope på mamma. Han roper en gang, så sovner han igjen. Men da har han allerede vekket valpen som begynner å pipe. Og hun piper og piper. Frem til nå har nattesøvnen vært viktigst, og vi har tatt valpen opp i andre etasje og inn på soverommet for å få sove. Lar vi henne ligge å pipe vekker hun både 2-åringen og resten av huset. Den ene drar liksom med seg den andre :-) Nå er jeg litt usikker på hvordan vi skal løse dette fremover og
 9. Bra svar! :-) Jeg har ikke noe i mot å ha henne i sofaen, men jeg har noe i mot herjinga hennes - spesielt mot guttungen. Vi får sette tydelige regler!
 10. Vi har en valp på 12 uker, fikk henne da hun var 9 uker. I starten fikk hun ikke være i sofaen, fordi vi med forrige hund ikke tillot det og vi var veldig fornøyde med at hundens plass var i eget bur/hundeseng på gulvet. Vi har heller vært flinke til å sitte på gulvet og gi kos enn å ha hunden i sofaen. Men så kom valpen og da vi lurte på om hun fikk litt lite nærhet, tillot vi henne en fast plass i sofaen. Nå er jeg derimot usikker på om det var så lurt... For jeg opplever at hun sjefer i sofaen, løper frem og tilbake, legger seg ikke ned, bjeffer og biter (valp!). Er ekstra hissig mot
×
×
 • Create New...