Gå til innhold
Hundesonen.no

Loke

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Buhund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Loke's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en valp (buhund sort) på 5 måneder og jeg syns han er for opphengt i naboens hund. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Fikk Loke da han var 11 uker. Var hjemme med han i to uker, før jeg begynte i vanlig jobb. Er så heldig at naboen min er arbeidsledig. Hun har alltid hatt hund og har nå en kar på 7 år. Vi gikk en del turer sammen i starten. Loke er mye med de på dagtid nå. Loke er helt i 100 når de møtes. Den andre hunden er rolig. Den er alltid rolig. Veldig vanskelig å roe ned Loke da. Går vi på tur så er han helt umulig å ha i båndet, for han er fokusert på nabohunden. Går de fritt så ignorerer han innkallingen, men fotfølger nabohunden. Jeg og naboen har litt forskjellig syn på oppdragelse av hund. Hun syns det meste er greit, mens jeg ser på dette som et stort problem. Generelt så blir det et problem når Loke er såpass mye samme med henne.
  2. Ideelt sett SIMIRA så hadde det vært et eget system som kunne kobles opp mot trådløsnettet. Vi får jo vaskemaskin og kjøleskap og alt mulig opp mot det trådløse nettet. Så kunne jeg styrt det med en app eller som jeg vil. Men trenger bare å ha en port med mulighet for tilkobling. Resten med styring og app får jeg til å lage selv.
  3. Til SIRI. Det var ikke det jeg spurte om. Og JA, det går til inngjerdet område. Og jeg ønsker ikke at hunden skal gå ut når den vil. Derfor ønsker jeg å kunne kontrollere denne porten bedre. Hvordan løsningen blir med eget hundehus og hundegård, eller ut fra verandadøren og med hundegård i tilknytting til verandaen vet jeg enda ikke. Holder på å finne ut av hvordan jeg skal løse dette og skal sette det opp i sommerferien.
  4. Hei Jeg ønsker å ha et system som gjør at jeg kan kontrollere når hunden får lov til å gå ut. Dette kan løses med tradisjonell dørpumpe, slik på kontorbygg. Men føler det er en litt voldsom løsning. Det enkleste ville vært å hatt en katt/hundeluke montert i døren, og styrt denne. Jeg vet det finnes noen luker med timer og slikt, men jeg ønsker å kunne ha ekstern styring. For da kan jeg selv lage meg et styringssystem og selv bestemme hvordan dette skal fungere. Kan også gjøre mer ut av det ved å ha system som vet om hunden er ute eller inne osv. Noen som vet om slike luker finnes?
×
×
  • Opprett ny...