Gå til innhold
Hundesonen.no

IgorBullTerrier

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

IgorBullTerrier's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er du virkelig ute å kjøre. Mine råd går ut på å gå til skrittet mot videre undersøkelser, jeg konkluderer ingenting - derimot er det flere andre som mener at avlivning nok er til det beste.
  2. Helt sykt at du konkluderer med at avlivning kan være OK med tanke på et enkelt innlegg. Jeg mener ikke at avlivning aldri bør forekomme, men man skylder dyret å gjøre alt for å gi den et godt liv når man først har valgt å skaffe seg hund. Det finnes mange erfarne hundeeiere som kan takle dette på en god måte, og som gjerne tar den utfordringen for å redde en hund. 1. Du vet INGENTING om sykdomshistorie på hund, og hvilke plager han eventuelt kan ha som fører til aggresivitet. 2. Du hører en historie fra hundeeier, og du vet ingenting om andre hendelser som kan ha skjedd. 3. Du vet ingenting om hvordan hunden er oppdratt, du vet ikke engang hvilken type hund det er. Har eier kontroll på hunden, er hun flokkleder osv? 4. Ingen av oss aner hvordan hunden hadde reagert på andre omgivelser. Erfarne hundeeiere kan muligens håndtere en slik hund helt fint, og hunden kan oppføre seg totalt annerledes i en ny underdanig tilstand. Det er helt sykt at flere kan sitte å anbefale/si at avlivning er greit basert på 1 enkelt innlegg, uten å stille et eneste spørsmål. @fluffybo jeg har den dypeste medfølelse for at en slik situasjon er ekstremt vanskelig, men du kan ikke sitte å ta i mot råd fra folk som ikke vet noen ting om hverken deg eller din hund. 1. Få hunden sjekket av veterinær 2. Snakk med en ekspert, det finnes mange som jobber med slike hunder daglig. Din tilstand i nærvær av hunden er ekstremt viktig og betydningsfull for hvordan hunden reagerer på folk og hunder, om du alltid er usikker blir også hunden din det. 3. Omplassering bør alltid prøves i riktige omgivelser. Dette vil sannsynligvis også din veterinær anbefale deg.
  3. Vel, alt MÅ prøves først. Mye kan også endre seg for hunden ved eventuell omplassering. Andre har kanskje erfaringen til å takle det på en annen måte og har muligheten til å gi hunden en ny start.
  4. Som Kristin over nevner er første bud å sjekke hunden skikkelig hos veterinær, du nevner ingenting om det så jeg antar at det ikke er gjort.
  5. @Shokata er det denne du mener? https://www.thebodyshop.com/hands/targeted-treatment/hemp-intensive-hand-butter/p/p000819 Smørte du med begge på ulike tidspunkter av dagen da? typ morgen og kveld?
  6. Hei, Har en 3 år gammel Bullterrier som over lengre tid har hatt veldig tørre, harde poter på spesielt frembena. På grunn av halthet har vi alltid gått tur på mykt underlag (strand, skog) men merkelig nok så er potene fryktelig harde og tørre. Hun har også støv/midd allergi og har slitt litt med sopp mellom poter og har i den forbindelse slikket mye på potene en periode (over for en stund siden) Jeg har prøvd å smøre daglig med obersten potesalve uten at det har hjulpet nevneverdig. Tips til hvordan dette kan forekomme og løsning?
  7. Hei, Bruker dere noen kosttilskudd til hund? Hva og eventuelt hvorfor? Jeg har en 3 år gammel BullTerrier som har fått påvist forkalkning i en skulder og vurderer nå å prøve ut noen kosttilskudd for å holde dette mest mulig i sjakk. Tips?
×
×
  • Opprett ny...