Gå til innhold
Hundesonen.no

Theo16

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Theo16

  1. Jeg vil si han er veldig usikker. Alt nytt og ukjent tar han avstand til. Vi prøver å sette oss ned på bakkenivå og nærme oss forsiktig når det er gjenstander som søppelposer eller bosspann, og da går det greit. Da roer han seg. Så han er nok bare usikker, ikke redd. Han er ikke så interessert i mat, og derfor har det ikke fungert så godt med å avlede med dette. Vi bor desverre på en plass som ikke har hundekurs. Derfor har vi ikke muligheten til å gå på det.. Han er lydig og lytter til hva vi sier. Kommer når vi roper og er veldig oppmerksom på hva vi sier om han kjenner igjen ord eller navn. Litt bjeffing vil det jo alltid være, men det største problemet er at han er så usikker og blir stresset i situasjoner med hunder og mennesker Mulig vi bør fortsette med å sette oss ned på bakkenivå når vi møter andre hunder, og muligens også at vi hilser på dem? Tusen takk for svar, det setter vi stor pris på!
  2. Vi har en pomeranian på 2 år som er veldig usikker og bjeffer mye. Han bjeffer om det går folk forbi huset, på ukjente mennesker og på andre hunder. Vi har prøvd å avvenne med streng tone og distrahert med godbiter. Ingenting hjelper. Han ble nylig bitt/revet i pelsen av en annen hund på tur. Dette har gjort han enda mer usikker på andre hunder. Han har aldri bitt hverken hunder eller mennesker. Vi er gått tomme for ideer og problemet ser ikke ut til å bli bedre med alderen. Er det noen som har hatt lignende problem med gode tips? Setter stor pris på svar.
  3. Er ikke alltid like enkelt å være førstegangskjøpende, så tusen takk for gode svar ☺️ Vi får holde ut!
  4. Hei. Jeg har en Pomeranian hannhund som er fylt 1år. Han er en opperksom, skvettenhund som lett blir oppjaget og litt stresset. Nå er "bestevenninnen" midt i løpetid og vi har merket at han er veldig stresset hjemme, selvom tispen ikke er i nærheten. Han griner hele tiden, sover dårlig, skraper på dører og vinduer. Vi får han rett og slett ikke til å slappe av. Er det noen som har opplevd lignende, og har noen tips til hva vi kan gjøre for å roe ham ned? Eller må vi bare vente til løpetiden er over? Vi har ikke opplevd dette tidligere. På forhånd takk for svar :-)
×
×
  • Opprett ny...