Gå til innhold
Hundesonen.no

michelle03

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av michelle03

  1. Tenkte å finne noe sånn alergisåpe av noe slag. Også en som man tynner ut litt så den ikke er så sterk? den såpa skal jeg sjekke ut takk for tips❤️ han bruker sele men det virker ikke som den gjør noe for han har ikke noe tørr hud eller noe sår av noe slag
  2. Skal prøve det videre å se om det funker
  3. han bader når han begynner å lukte vondt, han bader ikke så ofte. tenkte å prøve uten shampoo neste gang:)
  4. vasker han bare vis han begynner å lukte vondt, etter tur i skogen tar jeg bare å skyller av beina hans
  5. tusen takk for tips av såpe:) skal sjekke den ut
  6. kløen har alltid vært der egentlig, veldig sikker på at jeg får ut alt det har jeg vært veldig nøye med
  7. jeg vasker han ikke ofte bare når han begynner å lukte vondt. vi sa til dyrlegen at han klør så fælt av den hundesåpen vi brukte før, og da annbefalte han den jeg bruker nå som da skal hjelpe litt mot sånn irritert hud for hund men den har ikke hjelpet så stort.
  8. ok nå trenger jeg hjelp! jeg har en papillon som heter dino og når jeg bader han så skyller jeg alltid veldig godt. men etter vi har dusja så bare klør han og klør på ryggen og det fortsetter sånn i noen uker, til det tar slutt.. og han bruker en spesiell såpe som skal hjelpe mot det men det gjør den ikke... og for litt siden klødde han seg så mye at han begynnte å pipe fordi han fikk vondt. kunne trengt noen tips om hva å gjøre! (det er dyrlegen som har annbefalt den såpen jeg bruker)
×
×
  • Opprett ny...