Gå til innhold
Hundesonen.no

Silje95

Medlemmer
  • Innholdsteller

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilsvar skrevet av Silje95

  1. Hei. Dette er min lille valp som blir 4 mnd 23. April. Far er sibirsk husky og mor er alaska husky. Men jeg lurte på angående ørene hans. Er det normalt når de er valp at de henger? Mvh et nytt medlem :)

    1492574501884.jpg

    1. Silje95

      Silje95

      Far var jo sibirsk husky :)  men er en del valpepels der :) så man får se hvordan han er når valpe pelsen er borte :) av det jeg har blitt forklart fra oppdretter så hadde far en del pels :) men labbene hans er lys grå å stri håra :) jeg kan legge ut et nytt bilde når han har mistet valpepelsen :) men når forsvinner valpepelsen?

    2. (See 9 other replies to this status update)

  2. Hei. Dette er min lille valp som blir 4 mnd 23. April. Far er sibirsk husky og mor er alaska husky. Men jeg lurte på angående ørene hans. Er det normalt når de er valp at de henger? Mvh et nytt medlem :)

    1492574501884.jpg

    1. Silje95

      Silje95

      Tusen takk :D Jeg har fått bilde av mor men ikke far. Far hadde mye pels var lys med noen sorte flekker så pelstykkelsen er mer lik far, men nå har han en del valpepels. Fikk beskrivelse fra oppdretter av far. Mor er mer glattere i pelsen og mer lysbrun men mørkere hode. Tapper ( valpen ) begynner å bli lysere i ansiktet og hoftepartiet. 

      Oki tusen takk for svar angående ørene :) dette er vår første valp. Vi er mer vandt med voksne hunder så kommer til å stille en del spørsmål etterhvert som han vokser å håper dette er i orden. :)

      Ja vet :) det har vi hørt fra noen bekjente at han ser mer irsk ulvehund ut :) men jaa han er kjempe søt :) å vi er super glad i han uansett hvordan han ser ut :) han er vår lille baby :)

    2. (See 9 other replies to this status update)

×
×
  • Opprett ny...