Gå til innhold
Hundesonen.no

blablah01

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Papillon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

blablah01's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi spurte vell egentlig om prøvetid, men oppdretter sa at dette kom til å ordne seg. Grunnen til at vi valgte en mer voksen hund enn en valp var at vi skulle slippe mye av styret i valpetiden. Men skjønner jo nå ar det kanskje er lettere med valp da man kan forme den litt mer (?) Vi har en annen hun fra før av som elsker barn og syns barn er mye morsommere enn voksene, kan dette ha noe påvirkning på den andre hunden? Vi har ikke lyst til å levere hun tilbake, men skjønner at i vår situasjon så er det kanskje det eneste valget..
  2. Vi har vært innom tanken. Men får man pengene tilbake? Betalte tross alt 10.000 for henne
  3. Vi har nylig overtatt en phalene tispe på 10mnd. Hunden hadde vært hos noen eldre mennesker, men av helsemessige grunner kunne de ikke ha henne lenger så hun ble levert tilbake til oppdretter. Da jeg var i diaolog med oppdretter spurte jeg flere ganger om hunden likte barn og var vandt med barn, svaret jeg fikk var ja hunden gikk fint overens med barn. Hun har nå vært borti to ulike barn i 8-9 års alderen og begge gangene har hun knurret og oppført seg skeptisk. Hun slutter å knurre etter en stund, men hun er livredd for barna. Hunden går i store sirkler rund og tørr ikke nærme seg. Det skal sies at hun er litt skeptisk på voksene også, men ikke på samme måte, hun knurrer ikke på voksene. Vi har prøvd og gå forbi steder med barn, ha et barn på besøk og på hunden selv ta kontakt, og vi har prøvd å møte et barn ute. Men ingen av tingene har sett ut til å hjelpe. Hun opptrer ikke sint etter hun er ferdig med knurringen, heller livredd, hun klatrer oppover på oss om hun har muligheten og sitter så langt opp og bort hun kan. Det er veldig viktig for oss at hun går overens med barn, og vi spurte som sagt om dette før vi kjøpte henne også... Hva burde vi gjøre?
  4. Selv om det ikke egentlig har kommet så mange konkrete svar på det jeg spurte om setter jeg pris på svar. Jeg forstår at mange vil ha hund i senga og det er veldig koselig, men det vil nå ikke vi. Altså om du har barn, hvorfor skal du ha såkalte "barnefrie helger", du har jo valgt og få barnet? Skjønner ikke helt hvordan en kompostsinnheining er noe forskjellig fra et bur, da det buret vi har er like luftig og stort som en eventuell kompostinnheining ville vært for størrelsen på vår hund. Vil understreke at vi har et bur som er beregnet på en 20-30kg hund på vår lille på 3,5, så hun kan både stå, strekke seg langflat, har tilgang til vann og ligge kaldt og tørt. Jeg har også forstått at det ikke er normalt at en hun tisser der den ligger, dermed la jeg ut dette spørsmålet Vi har bestemt oss for å prøve en mellomting mellom det dere har foreslått her, vi skal avgrense kjøkkenet og se om det hjelper. Takk for svar.
  5. Jeg er som regel hjemme på dagtid så hun er ikke i bur på dagtid i tillegg, og hvis jeg skal noe får jeg pass. Det med tissingen er noe hun har holdt på med siden vi fikk henne. Vi vil jo veldig gjerne at hun skal kunne gå rundt alene i leiligheten, men slik det er nå er ikke det det beste for hun da hun blir svært urolig. Det er en stund siden vi filmet så det er nok på tide og gjøre ett nytt forsøk på det Har prøvd som du sier å ha henne i et avgrenset rom med mat, vann og tygge leker, da kom vi til lister som var gnagd ganske i stykker. Vi har prøvd en god del alternativer til bur, men ingen av de har fungerte optimalt. Jeg forstår at veldig mange er i mot burbruk, men min erfaring akuratt nå er at det er der hun er mest rolig , men at vi gjerne skulle ønske hun ikke tisset der hun også sover
  6. Grunnen til at vi ikke vil ha henne senga er at vi gjerne vil ha ett sted i huset som er hundefritt Glemte å skrive det men vi har filmet hunden når hun er alene hjemme både ved å ha henne løs og i bur, når hun er løs "vokter" hun over huset og klarer ikke slå seg til ro, biter gjerne på ting hun ikke skal bite på (både på natt og dag). Og vi filmet henne mens hun var i buret og da var hun rolig og sov..
  7. Har en papillon tispe på snart 1,5 år. Vi har hunden i bur om natten og dette har vi gjort siden hun kom til oss. Hun tisser veldig ofte i buret, nesten hver natt. Hun blir luftet før hun legger seg (22-23) og i 6-7 tiden på morgenen. Vi har prøvd med to ulike størrelser på buret, et reisebur og et som er ganske mye større enn det, men hun tisser i begge. Det virker heller ikke som om hun har et spesifikk hjørne hun gjør fra seg i. Vi har prøvd og vaske tepper, bur og vegger rundt med ulike midler som skal ta bort lukt og slikt, men dette hjelper heller ikke. Vi vet hun kan holde seg en hel natt for hvis vi en sjelden gang har henne i sengen kan hun fint holde seg fra klokken 22-23 til 9-10 tiden dagen etterpå. Hun går frivillig inn i buret når hun merker at vi skal til å legge oss. Er det noen som har tips for hva vi kan gjøre slik at hun slutter å tisse i buret? Å la henne sove i senga fast er ikke et alternativ og hun kan ikke gå fritt da hun ødelegger ting. Vet ikke om de faktum at hun er i 2 løpetid nå er relevant.
×
×
  • Opprett ny...