Gå til innhold
Hundesonen.no

doglady

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Japansk spisshund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

doglady's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har tatt henne opp i senga igjen, og det har blitt en del bedre. MEN, hun har også vist at hun faktisk klarer å holde seg fra kl. 23.00 til og med 08.00. Til forskjell fra alle skriver om at de ikke klarer å holde seg. Jeg går ut med ho hvis jeg våkner av at hun er urolig, da kommer hun og skal slikke og plage oss hehe. Da går vi ut og tisser, også sovner hun igjen. Så det går bedre nå, men det tror jeg rett og slett er fordi jeg ignorerer ho når ho skal ha oppmerksomhet og er gira når vi skal sove, og det får jeg ikke til hvis hun er på gulvet.
  2. Hei! Min valp på 10 uker har begynt å bjeffe innimellom. Bjeffer når hun blir gira/leken, evnt hvis jeg kommer hjem og bruker ekstra lang tid på å komme bort. Jeg ignorerer det, sier ingenting og ser ikke på hu. Gir ho heller ikke det ho vil ha når hun bjeffer. Men merker at det blir oftere og oftere. Hvordan skal man egentlig reagere? Har jo en rase som kan bli veldig bjeffete om man ikke tar det tidlig..
  3. Den skal jeg kjøpe! Takk for tips
  4. Hvilken hylle ligger de på? Prøver å søke på biltema men kommer ikke opp noe.
  5. Jeg forventer absolutt ikke at hun skal være husrein. Men tror det har mye å gjøre med at hun er løs, fordi hun har holdt seg lenger når hun sov på sofaen med meg. Og jeg vet også at de ikke klarer å si ifra når de skal ut, nettopp derfor vil jeg ikke ha henne i senga. Hvis du ikke har noe tips å komme med, så ikke svar! Jeg spør jo etter løsninger, jeg er fullt klar over at det er helt vanlig når de er valp. Tragisk at folk skal være spydige på sånne ting.
  6. Jeg sov på sofaen med henne de første dagene. Samme problemet kom da også, hun hoppet ned og begynte å være urolig. Leke, bite og gjøre faenskap haha.
  7. Det værste er egentlig dyna. Hun ligger på den. Vi har ikke tørketrommel så da tar det 2 døgn før dyna blir tørr etter vask.. Dessuten så liker hun ofte å sove under sofaen i stua, både når vi sov der og ellers i døgnet. Så det sier jo at hun ikke må ligge helt inntil oss for å være trygg.
  8. Hvor stor plass da ca? Plass til senga og en kladd? eller litt mere?
  9. Jeg vil helst unngå dette.. da det ble utrolig mye mas når hu tissa i senga. Det blir bare til at jeg omtrent ikke sover fordi jeg må være på "vakt" hele tiden. Hun er også dårlig på å si fra at hun må på do.. sist gang virket det bare som hun skulle skifte sovestilling også tissa hun bare. Må da finnes andre alternativer
  10. Hei! Jeg har en 9 uker gammel valp som er urolig om nettene.. De første dagene jeg fikk henne lå jeg på sofaen med henne, og da var hun ganske rolig. Og da gikk jeg ut med ho rundt 5, for da våkna ho og ble urolig. Deretter flytta vi over til soverommet, og da fikk hun sove i senga. Men så tissa ho i senga, så da får ho ikke sove i sengen lenger. Så nå sover hun med oss på soverommet, i en hundeseng ved siden av senga. Problemet er at hun trasker rundt, biter på alt mulig og klarer ikke roe seg. Dette kan gjenta seg flere ganger på natta. I tillegg gidder hun ikke å prøve å holde seg, så idag hadde hun tisset to ganger og bæsja, selv om hun var ute før vi la oss. Hun piper og klynker og prøver å komme opp i senga, men dette ignorerer vi bare. Hun holder heller ikke så lenge på med dette. Har noen noe tips?
  11. Men altså blir ikke klørne for lange da? Hvis jeg skal vente en uke til liksom
  12. Ja nettopp det jeg tenker også. Ikke så lett det der haha
  13. Hmm skal prøve dette etterpå. Det godteritrikset var smart, eneste problemet med min er at ho ikke er sååå glad i godbiter! Men skal prøve dette etterpå.
  14. Jaa kan prøve men hvis hun fortsatt nekter/ikke vil sitte stille, skal jeg bare la henne gå?
  15. Hei! I dag er det 1 uke siden klørne til min lille japaner er blitt klippet. Så jeg prøvde smått med å klippe klørne i stad. Passet på å gjøre det etter hun var ferdig med å leke, slik at hun ikke var så gira. Problemet er at hun ikke vil ligge på ryggen! Fikk klippet 3 klør. Hun kan ligge stille, helt til jeg skal finne neglen og til å klippe. Da begynner hun å sprelle. Har holdt henne før på ryggen, for å vende henne til det. Og hun blir fort veldig lei, selv om jeg koser henne på magen og prøver å gjøre det komfortabelt. Så har noen noe tips til å få klippet klør på en liten valp som ikke vil ligge på ryggen?
×
×
  • Opprett ny...