Gå til innhold
Hundesonen.no

Animallover

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Cavalier King Charles Spaniel

Animallover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Siddis er knall flinke og trener 100 prosent positivt. Tror de fokuserer på hverdagslydighet med valpe og unghund kurs, usikker på om de driver med rally. Vet de har noen kurs om/med nesearbeid også.
  2. Nei, det blir nok ikke Kooiker, selv om de få jeg har møtt har vært hel herlige. Hva med en fields spaniel, er det noens om har erfaring med den. Hva skiller en fields spaniel og springer spaniel, bortsett fra størrelsen?
  3. Takk for svar:) Jeg er klar over at en springer er et steg opp, både fysisk og mentalt, men mener at jeg er klar for det. Jeg er svært interessert i hundetrening, jeg brukte timesvis på canis før i tiden. Nå var jo hunden min eksemplarisk og enkel, men vi var definitivt best på valpekurset og treneren ville ha meg med videre på kurs i konkurranse lydighet, på denne tiden var det ikke mulig pga arbeidstider. Er utrolig glad i dyr, og ser for meg at dette kan være en fin hobby for meg, og ikke bare selskap. Papilon er forsåvit en kjekk hund, men føler det blir for lite hund for meg, mulig jeg tar feil altså. Har ikke truffet mange hyggelige tibetanske spanieler, så de utgår. Tenker nå at om jeg kan ta med hunden på agility, sykkeltur, hverdagstur og lengre turer i helgene, så bør vel det være nok? Eller?
  4. Animallover

    Ny rase

    For et par dager siden døde min aller beste venn. Jeg har aldri hatt det så vondt, hun var min første hund, men var uansett noe helt spesielt og jeg vet jeg aldri finner maken. Har truffet mange cavalierer på tur om samtlige har vært hengivende, kosete trygge osv. En cavalier er altså drømme hunden min, men jeg orker ikke tanken på å få en syk hund. Lucy døde av hjertesvikt, 10 år gammel men hadde nok også litt sm. Mener allikevel at hun hadde et flott liv, hun var en liten kosegris, matvrak og turglad hund med masse personlighet og omsorg. Jeg har nå grått i 3 døgn. Jeg er ubrukelig knust, men vet at jeg trenger en ny hund. Kan noen komme med forslag til raser som kan måle seg Cavalieren? Ønsker en ny turvenn som er kosete og førerorientert, langhåret og medium størrelse. Ønsker ikke noe særlig mindre enn en Cavalier. Ser for meg at det blir litt kursing og agility, men bare på hobbynivå. Har sett litt på Welsh springer spaniel, og Kooikerhund, de minner jo om Cavalieren men klart man ikke kan gå etter utsende. Spanieler er vel som regel kosete hunder eller? Har noen erfaring med Kooikerhunder, leser litt for mye negativt om psyken på nettet. Har noen andre forslag å komme med? Trenger noe å fokusere på:/
×
×
  • Opprett ny...