Gå til innhold
Hundesonen.no

NovaPrimm

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av NovaPrimm

  1. Jeg kjenner noen som ønsker å skaffe seg terapihund til barnet sitt som har ADHD. Jeg greier ikke å finne god informasjon om temaet. Noen som har gode linker, tips, evt. vet hvor man kan få verdifull informasjon om slikt? Jeg ønsker informasjon som er relevant for norge.
  2. Det er ca slik jeg tenker og men jeg skal snakke om temaet i 10 min så jeg må ha litt mer "fyll" enn som så ? Jeg vet for eksempel at enkelte bruker godbiter under miljøtrening. Noen med argumenter for/imot? Jeg håper flere vil svare. :-) Det kan jo være greit med skikkelige svar i tråden for ettertiden og (til andre som har spørsmål om temaet).
  3. Jeg driver å utdanner meg til å bli trinn 1 instruktør og har fått temaet miljøtrening. Jeg kunne tenke meg å dra i gang en diskusjon ang miljøtrening for å prøve å få noen nye insikter på temaet. Hva er miljøtrening? Hvorfor miljøtrene? Hvordan miljøtrene? Hvor/hvilket miljø bør man trene på/i. Er det noen begrensninger i forhold til miljøtrening? Noen som har noen spesielle opplevelser eller historier å komme med etc?
×
×
  • Opprett ny...