Gå til innhold
Hundesonen.no

Hms

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hms

  1. Setter stor pris på alle gode råd jeg får! Vi har sendt bilder av hunden som viser hvor godt den har det hos oss. Vi synes også det er rart at vi fikk hunden på prøve i første omgang når eier viste vi bodde i blokk og i tillegg godtok å motta halve omplasseringsbeløpet. Vi kommer til å prøve så godt vi kan å beholde hunden og hvis ikke det lar seg gjøre får eier en fin regning for oppholdet. Vi har allerede påkostet hunden flere ting som blant annet nytt fôr da den ikke likte fôret den fikk med, og seng som den elsker og ikke hadde fra før da vi virkelig trodde at vi fikk beholde hunden da alt gikk så fint.
  2. Takk for svar alle! Hunden har ikke blitt hentet enda nei. Det eneste vi har skriftlig er på mld, da det var en annen familie som også var interessert rundt det tidspunktet vi skulle komme å hente hunden. Da gjorde vi en skriftlig avtale på at det var vi som hadde førsterett på hunden og skulle prøve å ha den først. Vet ikke om det hjelper så mye? Har vært i kontakt med omplasseringsenteret hunden var til fjernomplassering via og de støtter oss fullt ut.
  3. Hei alle hundeelskere! Min familie og jeg opplever noe så trist og urettferdig som å bli fratatt en hund vi adopterte etter prøvetiden. Vi fikk ikke noen kontrakt av eier på prøvetid, så avtalen på prøvetid foregikk kun muntlig. Etter prøvetiden skulle vi få kontrakt. Prøvetiden var for å forsikre at hunden fikk det bra hos oss og da vi har en kjempe god kjemi med hunden og alt ser ut til å gå fint vil vi beholde den. Nå mens vi har hatt hunden på prøve har eier sett etter nye eiere til hunden da eier ikke liker at vi bor i blokk, til tross for at vi går flere timer tur hver dag. Vi synes dette er veldig urettferdig da prøvetiden ikke var for eier sin skyld, men for hunden og hunden ser ut til å stortrives hos oss. Vi har allerede blitt veldig glad i hunden og da hunden allerede har hatt flere tidligere hjem der den ikke har hatt det så bra knuser det hjertet vårt at den må komme til enda et nytt ett og selv om den andre familien har et uteområdet å løpe på er det ingen garanti for at hunden får det bra der. Så mitt spm til dere, har dere noen råd å komme med? Hilsen en fortvilet familie
×
×
  • Opprett ny...