Gå til innhold
Hundesonen.no

Cerunnir

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Cerunnir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Katten er ikke syk eller svak og vi har alltid fått god tilbakemelding fra veterinærer. Hvordan hunden klarte å fange den vet jeg ikke akkurat. Men den er en ganske stor men normalvektig huskatt, som ikke akkurat er formel 1 versjonen av katter og denne er nok en av de tregere selv innen den klassen Vi har ikke forsikring Men katten fikk likevel den behandlingen den trengte, og det var aldri aktuelt å avlive da skadene stort sett var rimelig lette men med behov for en del arbeid av veterinær. Nå går den på smertestillende og antibiotika og virker mer livlig for hver dag som går. Vi kommer ikke til å anmelde, så lenge ikke hundeeier er veldig vanskelig og setter seg på bakbeina. Vi satser på å snakke med hundeeier og komme frem til en fornuftig fordeling av regningen.
  2. Hundeeier (Egentlig en som passet hunden, men uansett) tok katten med til dyrelegen i går kveld og ringte oss når de fant nummeret på halsbånd. Han forklarte til meg hva som hadde skjedd med at hunden slet seg fra båndet og løp etter katten.
  3. Hei, Vår katt ble angrepet av en hund for en liten stund siden. Hunden slet seg fra båndet og løp etter katten vår, fanget den og det endte opp i et voldsomt slagsmål. Dette var snakk om en ganske liten hund(Bull Terrier av en eller annen type), og katten vår er av type norsk skogskatt/blanding så den er ganske stor. Begge dyrene ble skadet, men hunden i stor grad bare kloring og sånt. Katten må trekke tenner++ og blir innlagt for å fjerne en tann som på ett eller annet hvis har kommet seg ned i lungen hans (Heldigvis ingenting som ikke kan fikses) og jeg er blitt forespeilet en kostnad på opp mot 20.000. Hva krav ligger på hundeeier i denne situasjonen, da hunden helt åpentbart var den aggresive del? Kan forsikringen på hunden dekke noe? Dette er nytt for meg, så jeg er helt blank når det kommer til hvordan slike ting som dette normalt blir behandlet. Edit: Skjedde utenfor blokken på plenen, fellesarealer. Takker
×
×
  • Opprett ny...