Gå til innhold
Hundesonen.no

Ckm-1990

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ckm-1990

  1. Akkurat nå, Pringlen skrev:

    Jeg regner med du tenker på startforbud feks for fuglehund som har jaget sau/slåss med annen hund under prøve? I så fall, det følger den enkelte hunden. For at det skal gjelde alle hundene dine, må du som eier ha en sak på deg, og ha fått aktivitetsforbud..

    Nja, det også, men tenkte nå mest på lp, RL og den type hundesport 

  2. Lurer litt på dette. Hvordan er det hvis man har 2 eller flere hunder man konkurer med, så gjør den ene hunden noe som fører til at det blir rappotert inn til nkk. Har man da lov til å starte med den/de andre hundene man har under behandlingstiden/evnt hvis den blir nektet å starte i en viss periode? Følger dette kun den ene hunden eller eieren? Har prøvd å finne info om det på nette men finner ikke noe om det

  3. 3 minutter siden, maysofie skrev:

    Min hund ble rapportert i går. Det på bakgrunn av hvordan han oppførte seg de 2-3 sekundene han og en annen hund basket sammen i det vi skulle gå inn i ringen, hvem som startet det hele, at begge ble skadet, bakgrunnen for kranglingen og at samme hund hadde kommet inn i vårt telt og kranglet med min hund tidligere var irrelevant. Han løp ikke ut av ringen, men satt med kontakt i det vi skulle gå over ringbåndet og starte løpet. Vanligste konsekvensene er aktivitetsforbud eller advarsel med prøvetid.

    I rallymiljøet er det ikke så høy toleranse før noen fremmer rapport på både hunder og førere - strupebånd på stevneplassen (retrieverkobbel), løpe ut av ringen for å blande seg i krangling, krangling mellom hunder, korreks osv.

    Oida, såpass ja.. Det er jo kjipt da.. Vil vel igrunn si at terskelen ikke er så "høy" formå bli rapotert inn da.. Hmm.. Håper det gikk bra med både din å den andre da? Kjipt med sånne opplevelser, hvertfall rett før man skal inn i ringen.. Er det jeg er redd for skal skje.. 

    Har igrunn skjønt det at det ikke er så veldig høy terskel i RL miljøet for å melde inn.. Trist.. RL skal være en posetiv og morsom hundesport, hvorfor skal da terskelen være så lav? Hva er det som er så farlig at man bruker retriverkobbel f.eks? Bruker stort sett bare det på min, fordi jeg har bedre kontroll med det en halvstrup eller vanlig halsbånd.. 

  4. Akkurat nå, Line skrev:

    1. Veldig mye

    2. Smekk på lanken eller aktivitetsforbud, om de finner det for godt å ta rapporten til følge.

    Ok. Takk for svar. Så f.eks slåsskamp mellom 2 hunder, er det "god nok" grunn? Hvis den ene løper ut av ringen for å slåss? Eller hvis det skulle skje ved en passering på stevne området? Har ikke noe peiling på det her, men har en utagerende hannhund som kan finne på å lage faenskap, (går stort sett bra å gjør som regel ikke noe, men det kan jo skje) så greit å vite hva man kan vente seg hvis det skulle skje noe på stevneområdet. 

  5. 2 timer siden, maysofie skrev:

    Gratulerer til alle, flere soniser som har skryterettigheter etter helga! :ahappy:

    Lyn debuterte i går i rekrutt, det gikk ikke vakkert og avslutta med en disk på siste øvelse fordi jeg gikk inn mellom skilt og slalåm. Poengene hadde holdt til napp i klasse 1, dog :)

    I dag tok hun revansje og slo virkelig på stortrommai debut i klasse 1 - 199p (en snusing på første øvelse) og andreplass i klassen av over 30stk! Lille frøkna har ikke trent stort, aldri med andre hunder tilstede eller skilt, men hun gir mye av seg selv, når banen da i tillegg inneholder mye venstre så gikk det til vår fordel igjen.

    IMG_20160710_151646.jpg

    Dessverre veier ikke direkte opprykk, to napp og tre andrepremier opp for helgas store skuffelse utenfor/på ringbåndet hvor Keo var den uheldige 'vinner' av slåsskamp, visstnok...

    Morro med så mange fine resultater da, grattis? Kjipt med slåsskamp på utsiden av ringen.. gikk vel bra med begge får man tru? 

×
×
  • Opprett ny...