Gå til innhold
Hundesonen.no

Ckm-1990

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ckm-1990's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nja, det også, men tenkte nå mest på lp, RL og den type hundesport
  2. Lurer litt på dette. Hvordan er det hvis man har 2 eller flere hunder man konkurer med, så gjør den ene hunden noe som fører til at det blir rappotert inn til nkk. Har man da lov til å starte med den/de andre hundene man har under behandlingstiden/evnt hvis den blir nektet å starte i en viss periode? Følger dette kun den ene hunden eller eieren? Har prøvd å finne info om det på nette men finner ikke noe om det
  3. Oida, såpass ja.. Det er jo kjipt da.. Vil vel igrunn si at terskelen ikke er så "høy" formå bli rapotert inn da.. Hmm.. Håper det gikk bra med både din å den andre da? Kjipt med sånne opplevelser, hvertfall rett før man skal inn i ringen.. Er det jeg er redd for skal skje.. Har igrunn skjønt det at det ikke er så veldig høy terskel i RL miljøet for å melde inn.. Trist.. RL skal være en posetiv og morsom hundesport, hvorfor skal da terskelen være så lav? Hva er det som er så farlig at man bruker retriverkobbel f.eks? Bruker stort sett bare det på min, fordi jeg har bedre kontroll med det en halvstrup eller vanlig halsbånd..
  4. Ok. Takk for svar. Så f.eks slåsskamp mellom 2 hunder, er det "god nok" grunn? Hvis den ene løper ut av ringen for å slåss? Eller hvis det skulle skje ved en passering på stevne området? Har ikke noe peiling på det her, men har en utagerende hannhund som kan finne på å lage faenskap, (går stort sett bra å gjør som regel ikke noe, men det kan jo skje) så greit å vite hva man kan vente seg hvis det skulle skje noe på stevneområdet.
  5. Sitter å lurer veldig på en ting. Er ikke veldig inne i konkurranseverden. Hva skal egentlig til for å rapportert inn til nkk? Og evnt konsekvenser?
  6. Morro med så mange fine resultater da, grattis? Kjipt med slåsskamp på utsiden av ringen.. gikk vel bra med begge får man tru?
×
×
  • Opprett ny...