Gå til innhold
Hundesonen.no

GatoNegro

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

GatoNegro's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei alle takker så mye for svar. Dere tenker å skriver mye av det jeg også har tenkt. Skal blant annet kjøpe munnkurv nå, mens beslutningen om hva som skal skje taes. Har også gjort tiltak som nevn ovenfor med skjerming ved besøk/bursdagsfeiring o.l. Man blir bare litt blind å rådløs når man lever midt i det, uten den tilstrekkelige kunnskapen og hundeholdet blir preget av dårlig samvittighet. Jeg er jo glad i hunden og skulle ønske hun var en sosial glad frue. Dere skal igjen ha takk, både for gode svar og for at tråden ble holdt "ren" altså ingen spydige kommentarer, men ærlig tale.
  2. Ja er den tankebanen jeg har vært innom selv den siste tiden. Det er ufattelig leit, for har forsøkt. Med kurs, et tonn med sosialisering både med folk og andre dyr. Så forstår ikke hvor jeg gjorde det så galt. Hun er verdens beste med familien sin, og har aldri etter det jeg har erfart hatt negative opplevelser med barn eller menn. Hun har jo heller aldri vært alene med barn. Her om dagen hadde vi besøk av min søster som har valp, denne tøffet seg og da gikk hunden min vekk og ga tydelig beskjed om at hun ville være i fred. Dette er språk jeg forstår og som jeg føler er "rett". Det jeg ikke forstår er når hun kommer hilsende på besøkende og deretter skal knurre og snappe etter de. Hun kan også komme å sette seg atmed folk for så å knurre/brumle og bli helt stiv. Er bare noe som er så feil med å ta et friskt dyr. For det er hun, fysisk. Vet at smerter, plager kan gi utløp i aggresjon men vi har vært hos vet flere ganger.
  3. Skriver i dette forumet fordi jeg rett å slett ikke vet hva jeg skal gjøre. Beklager hvis dette blir en rotete tråd. Da jeg i en alder av 21 skulle skaffe meg hund falt valget på Rotweiler, de var jo så tøffe, søte og masse andre ting du egentlig ikke skal vektlegge når du går til anskaffelse av hund. I tillegg gjorde jeg ikke skikkelig reasearch. Det var altså ikke kvalitet og god mentalitet jeg lette etter men pris og tilgjengelighet. Selvfølgelig fant jeg hund og hun var og er en skjønnhet. Desverre var det en del ting jeg reagerte på i starten, blant annet at hun knurret når du løftet henne og at hun ikke var så glad i menn. Hun hadde også mat aggresjon. Da jeg prøvde spørre "oppdretter" om dette var det null svar å få. Hun var som forsvunnet fra jordens overflate. Som ny hundeeier forsøkte jeg å gjøre de riktige tingene, valper kurs blant annet. Her steilet hun som en hest når hundetrener tok i lenken hennes. Han sa da at vi skulle ikke tvinge henne, så ble bare håndtert av meg. Hun var også jevnlig på besøk i barnehage hele hennes første leveår og litt til, da kun positivt INGEN barn fikk plage, tvinge, dra, klemme slik at hun skulle få negative erfaringer. Hennes aggresjon mot "fremmede" menn ble mer å mer tydelig, selv menn hun kjenner kan hun knurre til og her er det som er rart. Hun går til de for så å knurre å snappe etter de. Etter mange forsøk med positiv forsterkning og trenings "besøk" ga vi opp da vi ikke klarte å forstå den motsigende oppførselen. Jeg vil hilse for å si at jeg ikke liker deg?? Vi gikk over til skjerming. Dette var helt ok for et samboer par uten sååå mye besøk, men så.. Vi fikk barn. Etter første barnet opplevde vi at hun bet en besøkende i hånden. Selvfølgelig ikke full kraft, da hadde han manglet fingre, men et nufs /glefs. Vi valgte overse. Så har vi en far i nabolaget som er å selger lodd. Vår hund ligger ute og mannen går opp på terrassen. Hun sier ingenting, gjør ingenting. Når mannen går ned setter hun etter han å biter han i ankelen, igjen ikke så hardt hun kan men nok til han får merker. Å den siste tiden har hun begynt å oppføre seg truende mot nabolagets barn. Jeg elsker selvfølgelig denne hunden, men ser mine begrensninger. Vi har forsøkt i mange år, men jeg får henne ikke til. Å nå har vi 2 barn som snart vil ha venner som kommer uanmeldt på besøk. I tillegg har jeg begynt å tenke på hva hun ville ha gjort hvis feks en av barna hadde vært uheldig å ramlet på henne? Det skal nevnes at hun er 8 år. Hva mener dere? Har også vært i kontakt med fod gården, uten positiv respons.
×
×
  • Opprett ny...