Gå til innhold
Hundesonen.no

Sunnivas

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sunnivas's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har jo tenkt en del på samjoed, da de trekker og jeg helst vil slipp dekken osv. Med andre ord, jeg vil ha en hund med litt pels Samojed tåler heldigvis masse kulde. Vil jo helst ha en rase som går overens med fremmede hunder (og hannhunder, da det er det jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe), men det er ikke ett krav. MÅ ikke ha en hund som går løs, men det er ett pluss!
  2. Tåler dalmatinere mye kulde? der jeg bor kan det bli så kaldt som minus 30
  3. Tåler dalmatinere mye kulde? der jeg bor kan det bli så kaldt som minus 30
  4. Takk for svar fikk tips om jaktlabrador, så det er jo også aktuelt. Heldigvis er det ikke noe hast for meg å skaffe meg hund.. bruker heller litt ekstra tid på å finne den rette rasen så jeg er 100% sikker!
  5. Jeg vipper veldig fram og tilbake, men akkurat nå tror jeg det mest sannsynlig blir samojed! Virker som en grei rase.. kommer til å delta på en del kurs sammen med hunde og ikke minst lese masse før jeg anskaffer meg en. Der jeg bor kan det lett bli opp mot minus 20 grader, så hadde vært greit med en hund som tåler kulde :-) vet du om det er stor forskjell på hannhund og tispe? har så veldig lyst på hannhund, men hvis de er vanskelig må jeg selvfølgelig revurdere.
  6. Greit at den er litt førerorientert, men ikke så veldig nøye på dette. Det er heller ikke ett krav for meg at jeg kan ha hunden løs, men tar det som ett pluss hvis det er mulig for den rasen jeg ender opp med Jeg har ikke særlig interesse når det kommer til utstilling, agility osv egentlig, ser mest etter en hund jeg kan ha med på tur/trening, og som kan være kosehund hjemme. Kommer nok til å dra på en del kurs med hunden, så kan jo være at det blir av interesse å dra på f.eks. utstilling ett par ganger, men ikke ett must. Vil gjerne ha en rase som ikke er agressiv mot andre mennesker, da jeg tror det kan være slitsomt i lengden. Helst ikke en hund som bjeffer hele tiden, men kan tåle litt der også jeg skjønner jo at mental trening er viltig for en del raser..har lite erfaring med det, men er noe jeg kan lære meg.
  7. Bor på landet, så kan tilby fjellturer, skiturer og stoor plass Synes Finsk Lapphund er en kjempefin rase, men hadde vært morsomt med en hund som kunne trekt litt på skiturer også, da jeg har veldig gode muligheter for dette der jeg bor. Hvis det blir aktuelt med den rasen, tror du det går greit å ha hannhund til førstegangseier da? Er ikke helt sikker på lynnet til lapphunden
  8. Tenker å ta med hunden på skiturer, fjellturer, og da blir det jo gjerne noen timer, men det blir ikke realistisk for meg å gjøre dette hver dag. Det blir nok gåturer i nærområdet på 1-2 timer, tenker jeg (hovedtur) Jeg bor i ei bygd på landet med stoor hage og langt mellom husene, så det står ikke på plass. Ser i hovesak etter en ren kose og turhund ja
  9. Hei! Jeg har endelig kommet til det punktet i livet hvor det passer seg å skaffe seg hund, noe jeg har ønsket meg siden jeg var ei lita jente Jeg har prøvd å finne den 'rette' hunderasen i flere måneder nå, men tenkte jeg skulle høre om dere kanskje hadde noen tips til meg? Har vokst opp med hunder, men har aldri eid en selv. Har lyst på en mellom- eller stor hund som kan bli være min bestevenn og turkamerat. Gjerne trekke litt på ski. Hadde i utgangspunktet lyst på hannhund, men har hørt at de kan være litt krevende til førstegangseiere. Håper dere har noen tanker å dele rundt dette har tenkt på alt fra schæfer (utstillingstype til samojed, jaktlabrador og finsk lapphund. Men sistenevnte er kanskje i det minste laget. Vil gjerne ha en rase som ikke krever alt for mye trening, men kanskje 1, maks 2 timer daglig?
×
×
  • Opprett ny...