Gå til innhold
Hundesonen.no

Janneov

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Blanding

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Janneov's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Janneov

    Husren

    Hei! har en valp som nå er over 5 mnd. og han gjør fortsatt fra seg innendørs. Han luftes ofte, blir ikke straffet for å gjøre fra seg, men får godbiter når han gjør fra seg ute. Han gjør ingenting når han er hjemme alene, men når vi er hjemme kan det være flere ganger i timen. Så han greier å holde seg, men virker ikke som han bryr seg. Kan det være markering, eller er det normalt at det tar så lang tid? Takknemmelig for svar!
  2. Ja, som sagt så spurte jeg her fordi mange anbefaler å bruke buret mye, mens jeg ikke er helt komfortabel med å stenge valpen inne så mye. Men har fått mange gode svar her, så kommer til å ha buret bare som et valgfritt sovested når han er hjemme alene
  3. Oi, såpass.. Ja, det er vanskelig å vite hva som er riktig, men man ønsker jo å gjøre det som er best for hunden:) jeg har ryddet et rom nå, så jeg kommer til å prøve det, tror ikke det blir noe problem:) tusen takk for svar! Er redd for å gjøre noe feil, er også vanskelig når veterinærer heller ikke er enige om hva som er best på dette området
  4. Tusen takk for supert svar! kommer til å prøve dette. Anbefaler du å ha en avis eller noe han kan gjøre fra seg på, eller er det best uten?
  5. Ok, tusen takk nei, det er lenge siden jeg har hatt valp, derfor har jeg hørt litt på hva andre har gjort. Men synes bur på natten i forhold til å gjøre fra seg har fungert godt, har hatt buret rett ved sengen, og i starten laget han lyd for å varsle når han ville ut, da luftet jeg mange ganger om natten. Det ble mindre og mindre turer på natten, og nå sover han hele natten, men må luftes tidlig på morgenen, men han har lært seg å si i fra når han må ut han går også selv i buret når jeg begynner å pusse tennene. Men målet er at buret skal stå åpent etter hvert :)
  6. Ok, takk ja, begynner på skole over nyttår, da har vi over en måned sammen før jeg må forlate han, så synes ikke det blir for tidlig. Men jeg tenker at jeg blr forberede han på små perioder før det blir en hel formiddag. Har hatt hund tidligere som alltid var løs uten å gjøre noe galt, så jeg synes det er best om det kan fungere. Men det er mange som har anbefalt bur for at det er greit at de venner seg på buret samtidig som de helst ikke vil gjøre fra seg der. Men jeg er åpen for å rydde et rom så han kan være der i stedet:)
  7. Hei! Har en valp som nå er ca. 10 uker. Jeg har hatt han i to uker nå uten at han har vært alene, om litt over to uker må han være alene på formiddagen mens vi er på skole og jobb. Fram til nå har han vært i bur om nattten for å lære seg å ikke gjøre fra seg på natten, samtidig som han ligger i ro og venner seg til buret. Jeg lurer nå på hvordan jeg skal gjøre det når jeg skal begynne på skolen. Synes det høres litt mye ut om han skal være i buret hele natten, få en luftetur på morgenen, så i buret igjen til vi kommer hjem? Men om han er løs er jeg redd han ødelegger alle løse deler.. noen som har tips til hvordan jeg kan løse det?
×
×
  • Opprett ny...