Gå til innhold
Hundesonen.no

Bellissa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bellissa

  1. Derfor jeg heller mer mot hannhund og er ganske sikker på at det er det vi ender opp med. Vi snakket senest om det i ste at vi må øve mer med minstemannen sånn at han også kan bli en lydig gutt : ) Er dessverre litt sånn at småhunder slipper fortere mer unna enn en stor hund ville gjort, hvertfall det vi føler som har skjedd i vårt tilfelle. Men som vi skal jobbe intenst med for å rette opp. Godt å høre : ) Har du noen flere hundeskoler å anbefale? Vi bor i Oslo så må være i nærheten, men vi har bil så kan være litt utenfor hvis det viser seg å være bedre tilbud der.
  2. Berner sennenhunder er utrolig vakkre! Hvis du har plass, skal vi også klare å ha plass ( : Som min mor pleier å si, "der det er hjerterom er det husrom!
  3. Høres intimt og koselig ut Nå har jeg håp for at dette skal gå bra og at hundene får det fint, selv om vi bort trangt!
  4. Så utrolig flott at så mange kommer med tilbakemeldinger! Godt å høre, vi har bestemt oss for å ta med den fremtidige hunden på valpekurs og grunnkurs og eventuelt mer. Vi gjorde ikke dette på den lille og det angrer jeg litt på i dag, da han er veldig sta og helst gjør ting når det passer han "best" og når det er mat inne i bilde ;p Og når vi skal ha en så stor hund, er det viktig at vi har god kontroll på hunden. Har noen her vært på kurs på hund i fokus? Jeg vil ikke si at min er den beste rundt tisper med løpetid dessverre, han blir stressa og maser noe voldsomt når vi har møtt på andre tisper som har løpetid. Men jeg vil kunne få noen til å passe han vis det blir en tispe, men er jo selvfølgelig ikke en perfekt løsning. Leiligheten er relativt åpen utenom soverom, så er kun der vi kan "skille dem", men soverommet er av god størrelse, hvertfall for den minste å være på. Men tenker egentlig at jeg kanskje vil ha en hannhund til også må jeg jobbe med de sammen sånn at det ikke oppstår noe "sjalusi" osv mellom dem. Ja, har snakket med flere oppdretterer og føler jeg har fått et lite bilde på hvem som er mere seriøse enn andre. Ser at det noen som har unormalt mange kull i året .. Men skal møte oppdretter og hundene hennes nå i Januar og hun har flere generasjoner hos seg, sånn at jeg kan få et bilde av hvordan de er osv. Klar over at det dessverre er mye sykdom :/ Tusen takk for at du svarte på spørsmålene!
  5. Vi skal få en newfoundlandsvalp på våren! Og vi gleder oss Blir vår andre hund!
  6. De er jo rålekkre :-)! Vi har ikke en hageflekk som bare er vår, men er en felles hageplass rett bak som ingen bruker, vi har også en liten veranda på 5 kvm, som hunden selvfølgelig skal få kunne være på så mye han/hun vil! Er betryggende å høre at andre har klart det :)! Siden du er kjent med newfies, kan jeg jo spørre deg om et par spørsmål til. Vi har en hannhund nå på litt over 4 år og som oftest kommer overens med hannhunder, men ikke med alle (mine venners hunder er hannhunder og de kommer han overens med). Bør jeg da vurdere å anskaffe meg en tispe? Eller vil de kunne venne seg til hverandre siden de bor sammen? Hvis det blir tispe så tenker jeg at det kan bli veldig problematisk i en så liten leilighet under løpetid. Vi bor i Oslo, så en velfungerende hund er viktig for oss, da vi møter på andre hunder og nye mennesker hele tiden. Hvordan var hunden din å trene og sosialisere? Er den flink til å gå i bånd og til å være rundt andre hunder? Dette er jo veldig sterke hunder, så tenker på om den den skulle bli interessert i noe om den drar med seg hele deg etter seg ;p Takk for tips, det skal jeg faktisk lukte etter når vi drar på besøk til oppdretter. Sånn at jeg eventuelt er klar over hvordan leiligheten min kommer til å lukte i fremtiden ;p
  7. Hei! Jeg har et par spørsmål ang hunder i leilighet. Jeg og samboeren min har en liten hannhund på 4 kg fra før av og vi skal nå flytte til en ny leilighet som er i underkant av 50 kvm. Vi har lenge ønsket oss en stor hund, men har som krav at de må være passelig til en familie, da det kanskje blir aktuelt om noen år. Vi har falt for Newfoundlandshunder og vi har lest alt vi kan om det på nettet osv, vi skal også møte en oppdretter i Januar for å bli bedre kjent med rasen og foreldrene til det fremtidige valpekullet. Vi er fult klar over at dette er en hund som går under gigant kategorien og som krever rikelig med mosjon (dette er vi innstilt på). Etter mye leting og lesing på nett om temaet hund i leilighet, sitter jeg igjen mer usikker enn det jeg gjorde i starten, føler alle kommer med ulike anbefalinger. Er det noen her som bor/tidligere har bodd med en hunder av de store rasene i en liten leilighet? Leiligheten vår ligger rolig til, nærme marka og et steinkast unna gode bademuligheter for hund og mennesker (Newfies er vannhunder). Jeg tar i mot alt av tips og anbefalinger :-)
×
×
  • Opprett ny...