Gå til innhold
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
  • Innholdsteller

    907
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Wildlife

  1. På 4/14/2019 at 11:13 AM, Ingvild SF skrev:

    Næmmen! Så utrolig søte de var ? Skjønner at det er vanskelig å gi slipp på muligheten. Hva gjorde at dere falt pladask for hannhunden?

    Litt usikker. Muligens fordi han minner om pappaen sin (vår hund) som valp, både i utseende og gemytt. Godt bredt hode, god benstamme og en bedagelig laid-back type?

  2. Var på valpebesøk i går. Valpene er nå 3 uker og jeg må si det gjorde salene lettere for min del men for min mann ble det nok et vanskeligere valg. ?  han har vært for og vente med nr 3 samtidig som han er enig i at det er ufattelig synd å la dem alle gå og ikke beholde noe etter denne kombinasjonen. 

    Det eneste var at planen var tispe... det er 4 tisper og 1 hann. Hele familien falt pladask for hannen?

    20190413_155511.jpg

    20190413_160350.jpg

    20190413_160042(0).jpg

    20190413_161816.jpg

    • Like 7
    • Haha 1
  3. 2 timer siden, jma skrev:

     

    Hvor stor aldersforskjell blir det da? Tror jeg og hadde gjort det om jeg hadde hatt tid/plass/penger nok. 

    2 år. Tispa vi har fra før er ikke samkjønnsaghressiv men man vet jo ikke med det ny tilskuddet eventuelt. 

    Tid, plass og penger er ikke utfordringa men utrolig redd for at det skal velte harmonien i "flokken" og at det vil ende med hunder som ikke tåler tryne på hverandre. 

    Tanken er jo flere. Men spørsmålet er om det er for tidlig. Det ER en rase som er kjent for å kunne være teit på disse områdene. Det skal jeg leve med men jeg orker ikke to kranglette bikkjer jeg ikke kan bruke samme  da målet er å kunne ende opp med et spann på 4-6 hunder med tiden.

    • Like 1
  4. Hjertet krangler med fornuften... 

    Har så ufattelig lyst å beholde ei av disse etter min egen hann. Hjertet sier:"go for it" men fornuften sier:"kan være lurt med mere aldersforskjell ifht de vi har fra før".... årh.. liker kombinasjonen så godt og vet ikke om en slik sjanhs vil komme igjen... 

    20190330_002306.jpg

    • Like 2
  5. 4 timer siden, Heidihj skrev:

    Blir spennende å se hva som kommer. 

    Jeg tar et raseskifte ser det ut til. Grønlandhund. Jeg har inntrykk av det man kan få mer motor og mer trøkk, så jeg går for det denne gangen. 

    Så spennende da? har og det inntrykket ja. ?

    • Like 1
  6. 8 timer siden, Heidihj skrev:

    Så dere hadde lånt ut Seeko. Blir spennende å se om det blir en valp på dere derfra da :) tispe eller hannhund? 

    Ja det blir det. Er ei tispe etter linjer jeg liker så skal godt gjøres at vi ikke går for valp? han er en fantastisk hund så har veldig lyst på valp etter han. Det må nok bli ei tispe etter en del vurdering. Synes det var vanskelig å finne utav hva nr 3 burde være men har konkludert med nr 3 kan være tispe og evt nr 4 en gang får være hann?

    Enn dere?:)

    @Caelyn ha det er fantastiske hunder men mye hund? midt i blinken for meg?

  7. 7 timer siden, Caelyn skrev:

    Hva slags? :)

    Enda en mutte?

    Vi har lånt hannen vår ut til avl. Får se om det er noen aktuelle der. Vurderte lenge en siberian som nr 3 men hvis det blir valp nå skal det være etter vår egen hann?

  8. Hei. 

    Vi skal låne hannen vår ut til paring veldig snart.

    Vi har en avtale på plass som innebærer at mest sannsynlig ønsker vi en valp i betaling men har sagt vi ønsker å se litt hva som kommer. 

    Jeg laga derfor et vedlegg til kontrakten. 

    Det skulle inneholde tidspunkt for når vi må ha valgt valp o.l. 

    Så mitt spørsmål. 

    Vi hadde egentlig ikke planer om valp igjen så snart men med denne kombinasjonen vil vi mest sannsynlig ikke klare å si nei når vi allikevel har planer om nr 3 om ikke alt for lenge. Vi synes dog det er vanskelig å ta en avgjørelse på om vi ønsler valp eller ikke før valpene begynner å bli noe mer enn bare små nøster i valpekassa. Jeg har derfor ført opp at frist for å ta en avgjørelse blir ved 5 ukers alder når vi skriver under på paringsbeviset. Det er jo på dette tidspunktet det normalt blir utført betaling om en ikke skal ha valp så tenkte dette var rimelig. MEN jeg skjønner jo fra oppdretter av kullet at dette muligens kan være noe sent mtp aktuelle valpekjøpere.

    Når synes dere det er rimelig at vi tar et valg om å beholde valp eller ikke?

    Har og satt frist til å velge vår valp (1.valg) til mellom 6-7 ukers alder da det gjerne er da man kan se best hvilke personlighet de har o.l. 

    Er jeg urimelig? Tispeeier har ikke gitt respons enda. Venter på det. 

     

  9. Har fra seleverkstedet og mr-koppel. Mr sin elsker jeg.. den er sydd på mål. Seleverkstedet sin ble og laga på mål og jeg var veldig fornøyd. Den er dog ifravokst nå. 

    Tanken er å kjøpe minipina etterhvert til begge. (Hannhunden min la seg ut MYE når han bikka 3 år så må ha ny sele nå). 

    Har malamuter forresten.

  10. Høres ut som når tispa vår var syk 6 mnd gammel. 

    Kom hjem fra jobb. Hund kasta opp i garden i det vi kom. Diare spruta ut. Så ble hun plutselig bare helt slakk og gikk fra å være energibombe til å nekte å komme ut av huset. Ville ikke stå. Kjørte til vetvakta. Undersøkelser viste ikke no. Kun dehydrering. Nektaa å spise og drikke. Satt noen timer på drypp før vi tok henne med hjem etter 5-6 timer. Skulle overvåke henne iløp av natta. Fikk og spesialfor og diverse medisiner. 

    Jeg fikk beskjed om at det var slikt som kunne ramme hunder. Helt normalt, type som omgangsyke hos oss, bare at når det gjaldt valper så tåler de så ekstremt mye mindre. Hunden vår kom seg iløp av dagen etterpå men vi ble bedt om å ta det med ro noen dager likevel. 

    Edit: ser det var nesten en måned gammelt innlegg?

    Håper alt går fint med hunden din nå?

    • Like 1
  11. 8 timer siden, yurij skrev:

    Hva mener du med det?

    Vi mennesker sitter i samme stilling uten muligheter for å reise oss, snu oss, legge oss ned under kjøring av sikkerhetsmessige grunner. Vi klarer oss da fint. Hvorfor skal dette være så annerledes med hundene? 

    Og all den tid de blir oppbevart i bil forutenom kjøring er jo noe aent. Tenker på bilkjøringa.

  12. På 9.10.2018 at 10:02 PM, yurij skrev:

    Jeg mener det, når jeg ser hvor mye de flytter seg rundt, snur seg , står og ser ut + ligger rett ut på siden så skulle jeg hatt bra liten hund for å syntes det er ok å putte dem i bur. Så stort som mulig mener jeg. De fleste har vel begrensning på plassen i bilen.

    Men å spenne oss selv fast med sele i en stilling samt, barn i bilstol i samme stilling er noe annet??

×
×
  • Opprett ny...