Gå til innhold
Hundesonen.no

EmilieSchei

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EmilieSchei

  1. Om alt går fint blir vi eiere av en liten valp i juni! Gleder meg som en liten unge
  2. Åhhh, takk for alle gode tips og råd!!
  3. Takk, da skal jeg gå til innkjøp av sele istede for!
  4. Uffda! Virker som det er veldig forskjellig fra hund til hund, for venninna mi sin hund ligger konstant inntil ho, koser og sover!
  5. Hva kunne du ønske du visste før du fikk valp, som du har lært av å ha valp? Jeg blir valpeeier i juni, og vil begynne å forberede meg allerede! Fortell meg alt jeg trenger å vite
  6. Oi, stor forskjell! Takk for svar.
  7. Hvor lang tid brukte dere på å få hunden deres stueren?
  8. Har bare hørt litt forskjellig, derfor jeg spør!
  9. Hei! Hvordan er det å reise fra valp på 5 mnd, en uke om valpen har noen å være hos?
  10. Hei! Hvor mye røyter en kleinspitz ca?
  11. Jeg klarer virkelig ikke å velge rase. Jeg har sett på både pomeranian og kleinspitz, og har falt pladask for kleinspitz, men likevel vil jeg kunne se på andre typer også! Jeg ønsker meg en liten hund, som ikke krever så altfor mye. En kosete og leken hund er også et pluss! (Vet dette kommer veldig mye an på hvordan jeg oppdrar den). Har ikke så veldig mange krav unntatt dette, egentlig?? Noen forslag til rase?
  12. Hei! Del gjerne ditt favorittbilde av valpen din her! Jeg er utrolig valpesyk, men blir ikke valp på meg før til sommeren. Så kjør på!
  13. Hei! Hvilke hundenavn er deres favoritter, til begge kjønn?
  14. Tusen takk for tipset, tålmodighet er vel noe alle bør ha med en ny valp i hus regner jeg med.. :) Det skal vi på!
  15. Tusen takk for svar! Blir nok valp i juni da jeg har 2 måneder sommerferie fra skolen, men skal selvfølgelig ha en presentasjon av valpen når den tiden kommer.. :)
  16. Hei alle sammen! Etter å ha lest sider opp og ned om hvordan det er å få valp, forberedelser og slikt, har det blitt bestemt av vi skal få et lite nurk i løpet av 2016. Jeg har allerede begynt å lese masse for å ha mest mulig erfaring, men jeg må ærlig si jeg blir litt forvirret med så mange ulike tips og slikt.. Kan dere komme med deres beste tips, samme hva det gjelder? Kom gjerne med tips og råd som dere kunne ønske noen fortalte dere når dere var nybakte valpeforeldre. Har fått så mye informasjon om hva som er lurt i forhold til pottetrening, trening på å være hjemme alene, når valpen kan være hjemme en hel arbeidsdag, hvordan man bør trene den til å gå i bånd og slikt, og det er såå mange forskjellige råd!
  17. Okei, tusen takk for svar! Problemet er at jeg kun har sommerferie på ca 2 mnd, og etter dette begynner skolen for fullt igjen. Jeg har jo en del fritimer, så den blir jo ikke alene i 7-8t hver dag, men da er det vel kanskje litt for lenge.. Det er det som er vanskelig da alle i familien min enten bor for langt unna, eller jobber fra 8-16 uten mulighet til å lufte den..
  18. Hei! Jeg har da bestemt meg for å få valp sommeren 2016, da jeg både har råd og kapasitet til det da. Jeg har valgt rasen "kleinspitz", og tror dette er en liten krabat som vil passe meg, og familiemedlemmene rundt meg. Jeg har en del spørsmål da det er første gang jeg skal få hund! Hvor mye spiser en liten valp, og har dere mat og anbefale? Klarer hunden å være hjemme alene i 5-7t om dagen, når den er ca 20 uker - om det er noe vi har trent på fra første stund? Har noen av dere denne rasen, og er det noe spesifikt jeg bør vite? Noen gode oppdrettere å anbefale?
×
×
  • Opprett ny...