Gå til innhold
Hundesonen.no

Nea

Medlemmer
  • Innholdsteller

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nea

  1. Jeg er usikker på om jeg skal melde på valpen på valpekurs da jeg har vært gjennom valpekurs så mange ganger før med mine tidligere valper.

    Melder dere på valpekurs selv om dere har gått valpekurs mange ganger før? 

    Er det for valpen sin skyld?

  2. Når regnes første dag i løpetiden? Er det når tispa begynner å bli hoven? Eller er det når man ser blod? Går som oftest noen dager mellom der eller en uke før jeg ser blod etter jeg har oppdaga at hun er blitt hoven og svulmer opp.

  3. Jeg bor i ett borettslag i en blokk og lurte på om puli passer bra til dette siden jeg har hørt de kan bjeffe litt? Eller er det kun pumi som er mest kjent for å bjeffe men siden de er litt i slekt så er jeg usikker på dette her.

  4. 9 timer siden, Mud skrev:

    For meg er det helt greit at Nico ikke liker regn,  da blir det bare tur med en hund de dagene. Litt deilig til tider :P

     

    Blir de mere stressa og urolige om de ikke får en tur når det regner? Eller går det greit å bare være inne en dag eller to eller tre?

  5. 9 timer siden, Mud skrev:

    De er smarte,  livlige,  lojale, lettlærte og ekstremt viljesterke og fulle av påfunn.  Pelsen er nesten det minst rare med disse hundene...

     

    Hvordan viljesterke da? Hva kan disse påfunnene være? Ødelegger de ting hjemme? Bøll? 

    Er dem stressende og urolige inne? Er det mye hopp og sprett?

  6. Hvordan er det med de lange snorene til puli og denne klissete og sølete våren? Hva gjør det med pelsstellet? Jeg går ofte i skogen hele året men hvordan går det med en puli i skogen når de er vått og gjørmete? Må de bades hver gang? Setter søle seg mere fast i puli pels enn andre langhårete hunder? Er de selvrensende?

  7. Spansk vannhund har såkalte dreads, men på bilder så er de ofte korte ca. Fem cm. Men hvis man lar disse vokse ut kommer dem til å se ut som puli da? Og kan man da bare separere dem? Eller kan man ikke la dem vokse lenge?

  8. Hvordan er spansk vannhund i gemytt?

    Hvis man lar pelsen på en spansk vannhund vokse så blir det cords, dreads. Jeg har sett at når pelsen er ca 5-7 cm så klipper dem hunden. Hva skjer hvis man ikke klipper dem? Kommer de til å se ut som en puli eller komondor pels da? Hvis man kun tar å splitter cordsene?:)

×
×
  • Opprett ny...