Gå til innhold
Hundesonen.no

Peanøtt

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Uten hund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Peanøtt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bra dere kommer med det negative, er litt negativ selv og.. :s Men igjen, man klarer vel det man vil klare. Vi vil jo være to om både hund og baby. Det kommer ikke til å være mindre tid til verken den ene eller andre. Det må vi jo bare passe på..
  2. Noen som har hatt valp i en nyfødtperiode eller i fødselspermisjon? Hvordan gikk det? Vi har endelig bestemt oss for hund, og funnet oppdretter, som skal ha kull til høsten.. Perfekt! Men så viser det seg at vi og får kull, til sommeren.. Nå er jeg ikke helt sikker på tid hundekullet kommer, så babyen kan være ca. 1-4mnd når valpen er leveringsklar, eller mer.. Vet ikke helt om jeg er klar for baby og valp, men igjen, så er det jo noen fordeler og, kanskje. Fordelen er jo at vi er hjemme allerede, slipper å ta fri for å være hjemme. Jeg er oppe om natten uansett, så en tissende valp gjør jo ikke så mye.. Minuset er vel at det kan bli stress.. :s Nå har vi allerede 2 barn fra før, så jeg vet jo hvordan barseltiden og permisjonen vil bli, men jeg er helt ny på valpetid. Jeg ser for meg at det er de første månedene som kan bli stress, men igjen så kan det gå kjempefint. Hmmm... Vi kan selvsagt vente og, men da blir det kanskje ikke den oppdretteren og den kombinasjonen.
  3. Det blir nok en setter. Irsk setter eller Gordon setter. Dette er det samboer helst vil ha, for han vil bruke den i jakt. Er mange hunderaser jeg kunne tenkt meg, men det skal jo passe resten av familien og. Har sett litt på Dansk svensk gårdshund, så det er et alternativ om vi ikke finner en setter.. Så vi må bare bruke god tid på å finne rett hund, men håper allikevel de blir hund i 2016
  4. Hei. Er ny her. Vi har ingen hund nå, men håper på valp i 2016. Må bare finne rett rase og kull først.
  5. Har lest litt her, og nå var tiden inne for å melde seg inn.. Kanskje jeg lærer noe, og har mange spørsmål som jeg håper på å finne svar på her. Jeg er en jente\dame som nærmer meg 30år.. Vi har ikke en hund nå, men er på utkikk etter rett hund for oss, og selvsagt rett kull. Håper på hund i 2016. Bor sammen med mann og 2 gutter, en kanin og en fin samling hybelkaniner.
×
×
  • Opprett ny...