Gå til innhold
Hundesonen.no

mrz_mika

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Labrador

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mrz_mika's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. mrz_mika

    løs mage

    Det virker som det har gitt seg litt nå. Er mye fastere heldigvis. Tusen takk for alle råd og beroligende ord =)
  2. Tusen takk for svar. Da har vi litt bedre samvittighet =)
  3. Hei. Skriver litt til jeg. Er jo førstegangshundeeier og derav veldig grønn. Vi er jo bekymret for alt og ingenting. Vi fikk som nevnt i tidligere innlegg valpen på fredagen, og etter å ha lest mye på nett fulgte vi rådene ang tissetrening til punkt og prikke. Ut hver gang han drakk og/eller spiste, våknet, lekte og/eller en gang i timen. Vi bor i blokk, så vi må ta heis for å komme oss ut. Dette virker som det tar på lille klompen. Så vi har de siste dagene forsøkt å gjøre istand en midlertidig toalettløsning på ene verandaen, hvor han kan tisse i fra seg. Dette har fungert noen ganger men stort sett så tisser han inne. Vi vet jo at uhell kommer til å skje, og det er ingen problemer med å tørke og vaske etter han, men vi vil jo gjerne hjelpe han med å forstå hvor tissing skal foregå. I dag har han vært veldig rolig, sovet masse og virker sliten. Når vi er ute med han sitter han bare å ser på oss, gjør det han skal og vil inn igjen. Med en gang vi kommer inn så sovner han igjen. (skal nevnes at han våknet klokken 04 i natt for å gå på do, og siden har vi vært oppe (med mange timers søvnpauser så klart)). Har vi slitt ut valpen vår? Legger vi for mye i tissetreningen. Har dere noen gode råd?
  4. mrz_mika

    løs mage

    Glemte å svare om han virker slapp. Det synes jeg ikke. Han sover en del men det er vel normalt?
  5. mrz_mika

    løs mage

    Vi har ikke byttet fór nei. Det er fylte margbein men han har foreløpig bare gnagd på kanten rundt selveste beinet. Grisøret kan det være, han har gnagd på det i to-tre dager nå, og har fått av kanskje 4 % av det (om enn så mye). Takk for råd. Er greit å ha dette i hus uansett tenker jeg, så vi får ta oss en tur til veterinæren. Har tatt bort margbeinet og grisøret nå for å se om det hjelper.
  6. mrz_mika

    løs mage

    Hei. Det er sikkert mange som har stilt spørsmålet før, og jeg har lest det som kan leses (les: i hvert fall mye) på nett om valp med løs mage, men tenker at jeg stiller spørsmålet her også. Vi hentet valpen på fredagen og de første tre dagene var avføringen helt som den skulle være, men i går begynte det å bli veldig løst, så man blir så klart bekymret. Hva kan det komme av og hvordan kan vi hjelpe kjære valpen vår? Kan det være griseøret eller margbeinet som gjør det løst? Er det fóret? Får han for mye mat eller for lite? (veier 6,6 kg og får rundt 200-250 gram om dagen som anbefalt på fórpakken). Snuten er dessuten tørr også. Bør vi dra til veterinæren med han? Tilleggs spørsmål: Hvordan vet man at valpen har det bra? Er så bekymret for at vi ikke er flinke nok med han.
  7. Fikk ikke til å skrive noe i forrige innlegg, bare legge inn bilde. Men dette er altså gutten var. Hentet han i gårkveld, og det har gått overraskende bra. Har hatt to uhell inne men det var vår feil da vi ikke gikk ut med en gang han hadde drukket vann. Sov gjennom hele natten, uten uhell. Han er bare helt skjønn og verdens beste så klart
  8. Heisann. Har fulgt med litt i skjul på dette forumet, men kan endelig skrive noe selv. Skal hente vår labradorvalp om 9 dager. Gleder meg noe helt sinnsykt. Er førstegangshundeeier, og derav litt grønn på det meste, men endelig klaffet alt og drømmehunden er straks i hus
×
×
  • Opprett ny...