Gå til innhold
Hundesonen.no

Martine Jenssen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Martine Jenssen

  1. jeg kommer med min toy tror vel @mykings! også blir med?
  2. Er supert det Da kan vi gå klokken 12, du kan bare parkere rett foran Tasta kirke så møtes vi der
  3. @Sprettballen og @ErikH, Så dere slipper å lese alt. Vi tar nytt møte torsdag i 12-1 tiden ved Tasta kirke opp mot Veden om dere vil være med, om dere ikke kan da, så kan vi også ta det på søndag igjen
  4. Det er ikke langt ifra kirken nei Det er fine store områder der de kan løpe uten fare for trafikk Bare litt krokete vei, men populær tursti
  5. er det området nedfor kirken du mener, eller oppe på veden? vet ikke hva som er kjekkest for hundene, men jeg har gått mye oppe på veden før vi flytta e
  6. jeg mener 12-1 tiden.. men det er det samme, kan frem til 5
  7. jeg kan torsdag ja:) haha han måtte få et bad på søndag, aldri vært så skitten før..
  8. imorgen ja klokken 1? eller så kan vi alle ta det på søndag, kjekt med mange
  9. tirsdag, torsdag og søndag passer på dagen
  10. Så feil på vaktlisten min, jeg kan ikke onsdag ?
  11. Onsdag kan jeg også, Så da blir jeg og min også med. Min er også hvit og kjempeliten, "lett" å se?
  12. Litt dårlig på raser, men det må ha vært en mynde av et slag, ganske stor med stripete pels. Googlet meg litt frem, kanskje spansk mynde? Den virket egentlig grei til å begynne med, hilste på min lille også, men så tok den tak i halen til Pauli og løp avgårde..
  13. Vi stod der en stund me flere hunder, men litt vått og kaldt sa da dro vi hjem, må nok ha gått forbi hverandre?
  14. Vi har funnet frem til friområdet så vi går litt innover
  15. Leste noe på at det skal bli litt mildere, så da kan jo jeg henge meg på på søndag jeg og :)
  16. Oi, dette har gått helt i glemmeboksen! Min er blitt 8mnd nå, vil tørr å si at han er ganske rolig i forhold til andre hunder, men så er han jo ikke 2kg engang så er vel kanskje ikke så farlig uansett ? Han er ganske kald ute for tiden, så jeg går veldig korte turer med han nå, men når det blir litt mildvær igjen hadde det vært hyggelig med noen lekekamerater til han:-) Flytter til Hinna nå i Januar så da er Sørmarka utmerket :-)
  17. Du gjør selvfølgelig det som du tenker er rett, begge er hvertfall velkommen! ?
  18. For min del kan du ta med begge. Min er veldig forsiktig med en gang, men kommer seg som regel. Hadde han med en 3 år toy puddel som egentlig ikke liker hunder, men min ble veldig leken av seg etter hvert. Hadde han også med en pomeranian og de storkoste seg:)
  19. Det er ingen andre enn du nei, så kanskje vi kan vente litt og se om andre melder seg
  20. Jeg bor på Stokka, vet ikke hva som er best jeg, men om du har noen forslag kom med det:) Vil gjerne prøve å få med noen flere så om dere kanskje kjenner noen få dem med!
  21. Har en liten toy puddel på 5mnd som jeg ønsker å sosialisere mer. Møter som regel på store ivrige hunder som kan bli alt for mye han, men med små hunder går det som regel ganske fint, han er ikke aggressiv, veldig forsiktig, nysgjerrig og kan også bli veldig leken med andre hunder. Er det noen som kunne tenke seg å treffes?
×
×
  • Opprett ny...