Gå til innhold
Hundesonen.no

mathias

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mathias

  1. Har får som oftest en 10min tur på morgen, 5 min ved lunsj, 45 min etter middag og 10 minutter på kvelden. Mental trening varer litt, men vi trener regelmessig på sitt,ligg osv. Vi prøver å ignorer han, men det fungerer ikke. Vi prøver også å gi han leker han heller kan tygge og slikke på. Om han da fortsetter sier vi i fra til han. Da virker det bare som han blir irritert og gjør det enda mer for å være plagsom. Når han slikker så gjør han det på en manisk måte. Bitingen tror jeg han gjør for å få oppmerksomhet. Tar gjerne i mot tips vi kan gjøre når han begynner å slikke/bite.
  2. Da har Maze trukket de tennene som ikke ville falle ut av seg selv. De satt vist ganske godt fast og dene hadde knekt under bort tagning. Maz fikk epileptisk anfall under oppvåkning og måtte være hos veterinæren 24 timer for overvåkning. Han er nå tilbake for fullt og har det fint, men slikkingen og bitingen fortsetter han med. Er dette bare en vane for han eller kan det være noe annet? Når vi kommer hjem fra jobb, slikker og biter han på oss og alt annet frem til han blir trøtt og sovner. Det eneste oppholdet er når vi er ute på tur. Ellers når vi er ute på tur bjeffer han og knurrer på alt som beveger seg, men det er et annet problem
  3. Han ble kastrert for 1 måned siden og det var noe veterinæren påpekte da. Vi fikk beskjed om å avvente litt og se, men det er fare for at de ikke detter ut av seg selv og da kan det oppstå tannråte i de. Jeg har lest at Mopser er veldig sene i utviklingen og at det kan ta 1 år før de har mistet alle tenner, men vet ikke om dette er sant. Vi vurderer om vi skal fjerne de to melketennene snart, men er jo fortsatt litt redd for at det ikke vil hjelpe mot slikkingen og bitingen.
  4. Hei, Har en fantastisk fin mops på 10 måneder. Jeg vet ikke om dette er rett kategori å poste i, men gjør et forsøk. Vi har et problem med vår mops, og det er at han slikker på alt mulig (Sofa, stol, klær, teppe, gulv, oss mennesker) nesten hele tiden. Han er også veldig glad i å bite i ting som tepper, klær og sofa. Han har alltid bitt på ting, men vi har tenkt at det går over når han får nye tenner og de slutter å klø. Etter vi kastrerte han (Pga en testikkel lå i buken) har han begynt å slikke på alt og alle hele tiden. Han elsker oppmerksomhet og finner alltid på ting han ikke får lov til for at vi skal gi han oppmerksomhet. Vi har testet å overse han, men det går utover møbler og klær ettersom han aldri vil slutte. Veterinæren sa at han har to tenner som ikke har falt ut og at det er på vei nye tenner der de andre tennene fortsatt er. Kan det være derfor, eller kan det være andre grunner til det? Håper flere har opplevd noe lignende og vil dele deres opplevelser og tanker rundt dette :)
×
×
  • Opprett ny...