Gå til innhold
Hundesonen.no

Tulla79

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Shih Tzu

Tulla79's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hun får Onsior morgen og kveld og to forskjellige typer øyedråper morgen og kveld. Har god oppfølging og avtalt kontroll med øyespesialisten så føler oss trygge der. Hun kan ikke si hva det kommer av og hvorfor det komme så fort og hissig. Hun er mest sannsynlig veldig disponibel for dette stakkar. Vi skal se det ann til kontrolltimen på tirsdag og da har jeg bedt om en samtale omkring dette og fremtiden hennes.
  2. Hun har sterke smerter og viser tydelig at hun ikke har det bra. Hun er lett å lese sånn sett. Med nedsatt livskvalitet mener jeg at livsgnisten hennes er borte,hun spiser dårlig (blitt veldig tynn nå),vil ikke gå tur,har smerter, vanskelig å få i medisiner og ett øye som nå desverre ikke er bra:-(
  3. Helt enig med at livskvalitet er viktigst. Hun har det ikke bra nå,men som nevnt er vi enige hjemme om å se det ann en liten stund til. Hverken hun eller vi har det noe godt med at hver dag skal bli en " kamp". Skal tilbake på kontroll på tirsdag og fjerne sting på det øyet som er fjernet og sjekk av behandlingen på det andre øyet.
  4. Begynner å tære på for firbente og tobente nå. Jenta vår ble operert om fredagen med fjerning av det ene øyet pga hissig hornhinnebetennelse som ikke lot seg medisinere. Hentet henne på søndagen og på tirsdag kveld var det rett inn igjen. Nå hadde hun begynt å få smeltende sår på hornhinnen på det andre øyet også. Dette har de heldigvis klart å stagnere siden vi kom så raskt men hun må stå på to slags øyedråper livsvarig for at det ikke skal bryte ut igjen. Vi har fortsatt medisineringen hjemme og det er en kamp å gi øyedråper hver gang. Hun vil ikke gå tur og har det ikke bra. Den utrolig glade,tillitsfulle vakre jenta er "borte".Jeg føler ikke at dette er riktig. Vi har blitt enige om å se dette ann litt fremover og hvordan det utvikler seg og snur ikke dette ser vi helst at hun skal få slippe å lide mere. Sikkert mange med negative svar som ønsker å svare,men det kan dere holde for dere selv. For hva er egentlig det riktige? Alt vi ønsker er så klart at hun skal ha ett fullverdig og smertefritt liv.Og dette kan hun ikke få nå.
  5. En liten oppdatering ang vår Shih Tzu. Hun er nå operert av en meget dyktig spesialist på øyelidelser hos dyr. De klarte ikke å redde øyet hennes. Men jenta vår har det flott og virker i veldig god form. Huff hun må ha hatt ekstreme smerter disse nesten 14 dagene. Det blir bare spekulasjoner om øyet kunne vært reddet eller ikke,men vi følte vi ble tatt godt hånd om og fulgte de råd vi fikk av dyrlegene. Nesten..for jeg klarte ikke se henne lide mere og tok derfor saken i egne hender og oppsøkte denne spesialisten. Hun ble operert samme dag akutt. Det er ingen som har gitt oss råd om å kontakte henne og ingen som har tilbudt operasjon i håp om de kan redde øyet hennes. Nei bare pøst på med medisiner. Som sagt blir det bare spekulasjoner,men innerst inne tror jeg at det hadde vært ett håp hadde vi kommet til henne fortest mulig. En blir en erfaring rikere,men synd at det må slike ting til.
  6. Ingen som har erfaring med dette? Veterinæren sa i dag på telefonen at øyet mest sannsynlig er i ferd med å kollapse og tørke inn da jeg forklarte hvordan det så ut og spurte om vi kunne få en tidligere kontrolltime. Fikk beskjed om å forholde oss til oppsatte time. Jeg har så vondt av henne. Hun viser ikke tegn til smerter annet enn når viskaø dryppe det men øyet ser råttent ut,men hun åpner det etter at det er dryppet og hun har fått smertestillende. Allmenntilstanden er ikke helt topp,men hun spiser og drikker og er kosete,men nokså medtatt. Kjenner jeg blir desperat etter råd,men hun er vel godt tatt hånd om håper jeg.
  7. Jenta vår er i fare for å miste øyet sitt da hun har en dyp og alvorlig hornhinnebetennelse som behandles konservativt nå,men de er ikke så optimistiske. Er det noen andre her som har vært i samme situasjon som vil dele sine følelser,råd, tips osv?
  8. Tusen takk! Hun er så god,snill og tålmodig. Krysser alt vi har for at dette går bra selvom sjansene er minimale.
  9. Huff dette ser ikke bra ut for øyet hennes fremtid. Hun har fått god behandling for dyp og alvorlig hornhinnebetennelse. Nå er betennelse på vei ut av øyeeplet og hun har smerter og det ser forferdelig ut. Har blitt satt ennå sterkere smertestillende i en uke til for å se hvordan tilstanden til øyet er når betennelsen er ute. De er ikke optimistiske desverre og hun er i fare for å miste øyet. Nå tenker jeg på at det må vel være bedre for henne om hun blir blind men får beholde øyet? Finnes det glassøyer til hund? Eller kommer hun til å ha det mye bedre uten? Stakkars jenta vår. Ingen av oss har det noe godt nå:-(
  10. Har ei shih tzu jente på snart 3 år. Siden i går har hun hatt ett grålig slør på det ene øyet og har ikke hatt lyst til å åpne det noe. Senere i dag har hun vært veldig slapp og varm. Men tisser,drikker og spiser våtmat. Hva kan dette være? Og når skal jeg ta kontakt med dyrlege? Når bi skal gå tur blir hun gjerne med,men ikke så langt.
  11. Hun har gnidd bort pelsen rundt nesen mot feste til vannskålen. Har nå kjøpt inn gjerder og skal lage en fin inngjerdet plass rundt buret hennes under trappa. Også får vi jobbe med det å være alene i kommende uke. Satser på at dette går bra.
  12. Om natten sover hun på puten sin i gangen utenfor soverommene våre. Eller så tusler hun inn og legger seg på gulvet hos et av barna :-) Hun har det fritt på ettermiddag/kveld og natt. Når vi skal på besøk er hun med oss.
  13. Har som sagt dessverre ikke denne muligheten neste uke. Skal trene så godt vi kan på hytta også får jeg bare krysse fingrene for at dette går seg til. Det har blitt litt uryddig og urolig rundt henne den siste tiden med at vi har hatt ferie (som vi har brukt for å bli kjent med henne på og som jeg ser nå har blitt brukt litt feil i forhold til trening på henne), barna har ikke vært hjemme etc. Når hverdagen starter igjen blir det faste rutiner hver dag og heller ikke så lange tider alene da barna er tidlig hjemme fra skolen :-)
  14. Ulempen er bare det at vi dessverre må på hytta denne uka. Har alltid med buret dit og tenkte at vi også skal starte med inngjerding i stuen der. Hun er godt kjent her så er ikke fremmede omgivelser, men tilvenning her kan det på en måte "erstatte" tilvenningen hjemme?
  15. Dere som har erfaring med bruk av bur og kompostgrinder. Gjør hunden fra seg der? Har den tilgang til mat hele dagen? Skal kjøpe grinder etter jobb i dag og gjøre det klart, men nå er det først 1 uke ferie med ro for snuppa mi også starter vi opp med bruk av grinden etter dette.
×
×
  • Opprett ny...