Gå til innhold
Hundesonen.no

FrøkenLilla

Medlemmer
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

847 profilvisninger
  • HPC

FrøkenLilla's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. På den lokale dyrebutikken her selges det leverpostei for hunder ? Det skal smake likt men alt salt osv er tatt bort. Min hun elsker leverpostei og han elsket også dette ? Selges nok overalt.
  2. Dette er jo et råd nær hunden har magetrøbbel MEN hvor mye skal jeg gi? Skal jeg gå ut fra vekten av maten per døgn eller er det noe regel her?
  3. Får ikke håpe det. Får nok ikke time så altfor fort om de ikke ser på det som veldig akutt da. Se ann noen dager, merker jo om jeg må reagere fort ☺
  4. Da er det vell 12 år siden jeg tok den. Så jeg skal absolutt fylle på, men er dette noe som jeg burde gjøre nå eller faktisk vente å ringe fastlegen på mandag? Nå er det ikke sår en gang, ser en liten prikk og litt rød (for jeg tar så mye på det). Hele greia så ut som hudavskapring type når man skraper seg opp på asfalt feks.
  5. Hei. Jeg holdt på å leke med valpen min på 12 uker igår, han skulle bite over en leke jeg holdt i hånden og han ble noe ivrig kan man si. Det ble et overfladisk sår, med hull i huden Sånn type skrape seg på mur sår egentlig. Det blødd ikke, men så fant jeg på at jeg skulle presse på det, og da kom det litt blod. Jeg tok det egentlig helt rolig, da jeg fortalte om episoden til min mor idag fikk hun hetta. Hun mente jeg måtte rett på legevakten og få stivkrampesprøyte siden det var kommet litt blod, som jeg måtte presse ut. Bør jeg være bekymret?
  6. Griseøre til valp? Jeg har startet med å gi valpen tyggebein med kjøttstykke på hver side og griseøre som kos. Han har vært litt løs i magen, det er ikke diare men er skikkelig bløtt. Hva er mest sannsynlig at det er tror dere? Må ta bort tingene selvsagt, men han må jo etter hvert få noe.
  7. Ok. Takk for tips ☺ Han er seg selv ellers så er nok ingenting. Har spist og lekt som før ☺
  8. Valpen min hadde løs mage idag. Den er 9 uker gammel. Har ikke spist noe den ikke skal som jeg vet om, men vi hadde "barnevakt" på han igår. Er det mulig det er stress? Da han kom hjem igår natt (kl 1) så klarte han ikke helt å gå på do, idagmorges kl 7 kom det såvidt og nå kl 9 kom det mye bløt. Er det til bekymring?
  9. Vi fikk valpen forrige mandag, i forbindelse med ferien og har startet hjemmealene trening. Har to uker igjen nå. Jeg jobber natt og turnus så jobber ikke hver dag, min samboer jobber skift så han jobber heller ikke hver dag. Dermed er det sjeldent den kommer til å måtte være i inngjeringen i flere timer, men kan dessverre ikke ha han med på jobb. Nå er det sommer så å ha valpen i bilen er jo uaktuelt. Men blir nok noen timer enkelte dager.
  10. Hvilken type belønning bruker du,feks leverpostei når kan jeg starte å gi det? Valpen er 8 uker. Hva annet gir su eventuelt valpen foruten foret?
  11. Vi har tatt gjensidige. ☺ Ble anbefalt dette, ulempen er at jeg ikke husker hvorfor. Det hadde noe med at gjensidige hadde det inkluder/lavere egenandel eller noe i den duren. Ble anbefalt av noen som har fått utbytte av sin forsikring da hunden måtte operere og operasjonen var dyr.
  12. Har testet litt alene trening og han ser bare på meg når jeg går ut av rommet. Men han lager ingen lyd. Blir glad når jeg kommer inn igjen. Igår gikk jeg tur mens samboeren satt seg i et annet rom. Da var han alene i en stund, bjeffet litt en gang og to men ingen gråt. Jeg viste ikke helt at å gå utav rommet et par sekunder for å hente noe var trening før jeg leste. Så startet den treningen allerede dag 2 ☺ Har begynt med tilkalling når vi er på gresset og leker. Så har jeg brukt godis som belønning. Kommer til å prøve meg på sitt osv snart, merker på valpen at han er mye tryggere nå. Blitt skikkelig tøffing. Tips til sitt trening? Skal jeg presse baken litt eller bare ta på baken ? Vi fikk han på mandag så starter nok treningen neste uke så smått ☺
  13. Beklager så ikke at du spurte etter rase. Han er Bichon Havanese ☺
  14. Denne være hjemmealene treningen. Er redd for å gjøre noe galt slik at hunden får seperasjonsangst og ikke har det bra mens jeg er på jobb. Vi tenker egentlig å først prøve å gå ut av rommet ene dagen, så gjerne gå i dusjen mens den er i stuen. Må det virkelig være så strengt at det bare er sekunder. Feks om jeg går utav rommet og valper ikke lager lyd en gang. Må jeg da rett inn igjen?
×
×
  • Opprett ny...