Gå til innhold
Hundesonen.no

Buggi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Blanding

Buggi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ca 3 måneder siden. Var slim før operasjonen også. Var slik vi fant ut st hun hadde livmorhinnebetennelse. Er såbeskymret for om hun lider. Kan umulig være behagelig for hunden min å gå rundt slik
  2. Det er forresten store mengder som kommer ut. Lange tråder som henger bak.
  3. Skrev feil i sted. Undersøkelse av skjeden viste at hun var sår der. Livmor er fjernet. Skal til vætrinær igjen i morgen, skal høre om nsaids da? Tusen takk for hjelp? Har vært hos veterinær på juvik på askøy.
  4. Oki? jeg er litt grønn på slikt..
  5. Hei! Nei har ikke tatt kontakt med høyskolen. Jeg bor i Bergen, er den i nærheten? Hva betyr@Taz? Minion?
  6. Hei! Jeg er ny inne på dette forumet og håper det er noen som kan hjelpe meg? Jeg har en tispe på snart 10 år som sliter med sår skjede og at det kommer store mengder slim ut skjeden. Dette har pågått i flere måneder. Når det først startet tok de ultralyd og hun fikk konstatert livmorshinne betennelse. Hun gjennom gikk operasjon og fikk fjernet alt. Problemet er st det fortsetter å komme mengder med slim ut og ingenting ser ut som å hjelpe. Veterinær har skrevet ut flere kurer med antibiotika og hun har tilogmed gått på kortison tabeletter. Undersøkelse av livmor, røntgen og kamera i skjeden har vist en sår skjede. Men det er ingen som vet hvor slimet kommer fra eller hvorfor det ikke forsvinner. Noen som har vært borti noe lignende?
  7. Hei! Jeg er ny inne på dette forumet og håper det er noen som kan hjelpe meg? Jeg har en tispe på snart 10 år som sliter med sår skjede og at det kommer store mengder slim ut skjeden. Dette har pågått i flere måneder. Når det først startet tok de ultralyd og hun fikk konstatert livmorshinne betennelse. Hun gjennom gikk operasjon og fikk fjernet alt. Problemet er st det fortsetter å komme mengder med slim ut og ingenting ser ut som å hjelpe. Veterinær har skrevet ut flere kurer med antibiotika og hun har tilogmed gått på kortison tabeletter. Undersøkelse av livmor, røntgen og kamera i skjeden har vist en sår skjede. Men det er ingen som vet hvor slimet kommer fra eller hvorfor det ikke forsvinner. Noen som har vært borti noe lignende?
×
×
  • Opprett ny...