Gå til innhold
Hundesonen.no

ArgaogStine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om ArgaogStine

  • Bursdag 01/07/1994

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Alaska Husky
  • Mine dyr
    Heldig eier av ei nydelig Alaska Husky tispe på 6 år ved navnet Arga.

ArgaogStine's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja. Takk. Blir bare så lei meg for vil ha hunden og katten. Og det virker jo som dem har det bra hver for seg.
  2. Arga virker helt avslappet når hun ligger i buret mens katta er inne. Det er når katten kommer for nærme og viser redselen sin at hun blir anspent. Men katten går aldri nær buret. Katten pleier å ligge på soverommet i sengen å slappe av sånn som han gjorde før jeg fikk Arga. Vi pleier å bytte på hvem som får sove på rommet sammen med oss om natten slik at begge skal få kjærlighet fra oss.
  3. Så du mener at det ikke er levbart å ha hunden i bur mens katten er i samme rom? Ser ikke helt problemet jeg.
  4. Hvordan kan jeg vite at en Ah ikke går sammen med katt. Har hørt om mange som gjør det. Synes dere virkelig går til angrep imot meg. Virker som dere tror ikke katten min har det noe bra. Angrer på at jeg skrev dette innlegget for nå føler jeg meg som en dårlig person.
  5. Jeg har tidligere passet en hund og det gikk bra. Hunden er vant med katter fikk jeg beskjed om. Uansett er det ikke noe bytterett. Jeg er blitt glad i henne og hun er en herlig hund. Jeg er ikke en person som gir opp så lett. Tar på meg utfordringer og jobber med de. Alt for mange som gir bort hunder for de ikke er villig til å forandre på ting.
  6. Det virker som han har det greit så lenge han får være for seg selv og får kos og mat. Han har jo venner i nabolaget han er med.
  7. Levere tilbake hunden? Haha. Altså en sånn type person er jeg ikke. Hun kommer til å bli her til hun dør. Har blitt så glad i henne. Katten går i stua mens hunden ligger i buret og han for være på soverommet alene og det synes han er greit. Jeg ville bare gjerne hatt de sammen. Men må kanskje innse at det ikke går. Har hørt om mange av rasen som har katt og hund sammen og det går kjempefint. Tror det har med kjemi å gjøre også. Katten min er ganske sær.
  8. For 2 mnd siden omplasserte jeg min nydelige Arga. En Alaska Husky tispe på 6 år. Jeg hadde før dette bare en katt. Det jeg fikk beskjed om av tidligere hundeeier var å prøve å ha de sammen og være bestemt, og si ifra. Det første som da skjedde var det at katten var nysgjerrig og hunden ble irritert og omvendt. Jeg prøvde å få Arga til å slutte å ta han men hu hørte ikke etter før katta hadde funnet det høyeste stedet i leiligheten og satt seg der for å sutre og være redd. Har aldri sett katta min sånn før. Nå er han livredd bikkja så jeg må ha hu i bur når han er inne eller i bånd kontrollert. Dette er en litt slitsom situasjon og kunne ønske de kunne gått overens i samme rom i hvertfall. Har dere noen erfaringer med dette eller har dere noen råd? ?
  9. Takk for svar. Ja da er det vel bare at hun er dominant ovenfor andre tisper. Samboeren min skal anskaffe seg en Amerikansk Akita hannhund valp så håper det går bra. Jeg pleier ikke å lage Arga hilse på andre fremmede hunder og sier nei hvis noen spør.
  10. Hei. For ca en måned siden omplassert jeg verdens nydeligste Alaska Husky tispe. Hun er 6 år. Hun er helt fantastisk når det kommer til mennesker og er utrolig lydhør. Kunne ikke ha fått meg en bedre venn. Men det er et hinder som hemmer oss i kontakt med andre hunder. Spesielt tisper. Hun blir veldig usikker og kan bli aggressiv ved for nære kontakt. Det tidligere eier sier er at hun ble angrepet av en tispe når hun var 5mnd. Det som er merkelig er at når vi går tur med tisper viser hun interesse og nysgjerrighet og hun går bort og vil snuse, men i det at det blir øyekontakt blir hun sur og vil bite ser det ut som. Jeg lurer på om noen har vært borte i dette før? Er det noe som kan helbredes eller det noe vi må leve med sammen?
×
×
  • Opprett ny...