Gå til innhold
Hundesonen.no

Milla og Aurora

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Milla og Aurora

  1. Tusen takk for alle rådene, dette hjelper veldig på rasevalg, blir jo ikke før om en god del år, men jeg liker å ha ting klart;) Malle hadde egentlig vært drømmehunden, men vi får se om den passer like godt inn om 5-8 år. Kelpie er en veldig sterk nummer to, med border Collien hengende etter;) Men nå lurer jeg på noe, jeg kan vel med en gang si at jeg ønsker en arbeidshest av en hund, noe jeg ikke har i dag. Kjenner også flere BC, som ikke synes at det er noe gøy å jobbe, selvsagt er jo alle ulike, men når man ser på et kull og er med dem, er det noen "tester" man kan gjøre for å finne ut hvem som er mest arbeidsvillig?
  2. Kan godt henne, men jeg tror ikke det... Kan jo hende at det jeg leste ikke var riktig...
  3. Vet ikke helt hva egentlig, men noen sier at de kan sammenlignes med huskyer... Men jeg har alltid trodd at de var BC aktige, vet du noe?
  4. Tusen takk!! Hunden din er suuuper fin den og Hvis du vil se flere bilder, legger jeg ut på instagram, @mydogmilla
  5. Tusen takk for tips Har ikke møtt/ vet om noen med kelpie eller Mallanois, som er på topp 3.. Men BCer kjenner jeg mange av, skal faktisk til en BC oppdretter med Milla for sommerjobb til sommeren
  6. Det var det jeg også tenkte, selvom ikke alle de nevnte rasene er like "lette". Border Collien har alltid vært høyt oppe på lista mi, kelpien virker også fin, og lettere enn en Cattledog. Men vet du hvordan kelpien er å trene? Har hørt at de kan være strie...
  7. Flaten synes jeg er kjempefin, men jeg tror den blir litt "tung" i kroppen... Men jeg har vært innom den og!
  8. Hei? Om noen år har jeg tenkt til å få hund nummer to, og nå sitter jeg og stusser litt på hvilken rase jeg vil ha... Rasene jeg har sett mest på er border Collie, aussie, labrador, Australian Kelpie, Australian Cattledog og Belgisk Mallanios. Hunden kommer til å bli brukt i agility, lydighet og freestyle, og kanskje til og med litt disc Dogging og spor, og selvsagt turkompis? Fra før av har jeg en Border Collie og Portugisisk Vannhund blanding på 1,5 år som heter Milla, hun blir foreløpig bare brukt i Agility og freestyle, da hun ikke synes at lydighet er sååå gøy som de andre nevnte. Vi konkurrerer ikke nå, men vi har planer om det, så fort hun har lært seg vippa og slalomen? Hunden kommer til å få masser av tur og hjernetrim, samt andre ulike aktiviteter. ? Tusen takk for svar! Bilde av Milla?
×
×
  • Opprett ny...