Gå til innhold
Hundesonen.no

Bostie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bostie

  1. Klarer nesten ikke å gå pga bekkensmerter, godt å ha en samboer som lufter hunden
  2. ja, vi gir piller i mat. Problemet nå er øredråpene som må dryppes i øret. Han glefser etc, fordi det gjør vondt og er ubehagelig. Vi har jobbet mye for å jobbe bort aggressjon, men kommer liksom ikke dit at det har noen effekt. Syk innimellom er ok, det jeg tenkte på er at det er uholdbart dersom denne betennelsen skulle vist seg å være kronisk. For begge parter.
  3. Har en hund som hater å få behandling, piller og dråper og alt sånt. Nå har han begynt å bli aggressiv, har hatt mellomørebetennelse og fått "renset opp" i øret, og går på 10-dagers kur. Kortison elns. Med aggressiv mener jeg at han "ypper" og skal ta oss når vi gir medisin fordi det er ubehagelig. Han gjør ikke noe, men skremmer og ypper. Rykker til, skal "ta hånda" osv. Det er selvsagt ikke lov fra vår side, men det jeg egentlig lurer på i lys av dette er hvor vanlig det er å ha det 1 gang for så aldri å få det igjen? For om det skulle oppstå ofte, eller kronisk, så er det ikke en god løsning å bare behandle og behandle mtp hans aggressivitet (tross godbiter osv) ift å få behandlingen..
  4. koselig da hehe. Hun her er mest aktiv om natten, håper den døgnrytmen snur seg hørtes ikke godt ut med ribbenspark da! uff fotballsparker da?
  5. jente vet du? Ja, det er trangt i går sparket hun så hardt at jeg holdt på å kaste opp, traff vel et eller annet..
  6. godt vi er flere !!! Er 35+4 så vi har termin nærme hverandre ja.
  7. Hvem her inne er gravide nå? Kjente jeg ble nysgjerrig. Er 35 uker på vei selv. Og sliten
  8. Tispe på boks? han er kastrert, men er intr. i tisper. Problemet er da at man heller ikke på en lett måte kan jobbe vekk problemadferd.
  9. Jo - men han har alltid vært sånn. Uinteressert. Spør bare av nysgjerrighet.
  10. Håper ingne av hundeeierne her kjøper sånn
  11. Har prøvd pølse, alle de frysetørkede variantene, kokt lever, hjemmelaget kyllingsnacks, alt med mye smak og lukt. Han kan leke innimellom, men det fungerer ikke som forsterkning av noe annet enn jaktinstinkt der og da
  12. Det er en smule bedre i hagen. Men fokuset og kontakten er ikke helt tilstede der heller, han er litt fjern generelt sett, det har alltid vært et problem. Takk for tips
  13. Takk! Ringer nok en eller annen vakt for å høre, men ikke den vakten til dyreklinikken vi var hos, for de virket uprofesjonelle.
  14. Ok. Men hva kan gjøres da? Tenkte på det om han har vondt. I hodet? Aner ikke ettervirkningene av narkose - men da vi hadde ham på NVH var han ikke sånn i det heletatt etter narkose. Kan veterinæren ha gjort feil? Han kastet opp istad.
  15. Hvordan trene en hund som ikke liker leker og godbiter utendørs? Fokuset er helt klart på andre dyr, lukter og mennesker. Det gir tydeligvis mye mer enn allverden av godbiter og leker, det meste er forsøkt. Hva er trikset da?
  16. vet ikke helt hva vi skal gjøre nå, nytt anfall for to uker sida og MR viser ingenting feil. Blodprøvene viser ingenting feil, men iflg veterinæren min kan leversvikt være tilstede uten å vises på blodprøver? Men at det kan gi anfall. Vet ikke om det er nevnt, men ingen epilepsi i slekt eller hos søsken. Misfornøyd hund og veterinær som ikke finner noe feil, men jeg SOM EIER, ser jo at det er noe feil! Hunder er ikke misfornøyde, deppa og piper for ingenting. Han er sjekket fra topp til tå. Aggressivitet er og tilstede, knurrer og snerrer etter oss hvis han ikke får viljen sin.
  17. Veterinærene vet visst ikke mer enn oss..
  18. Hvor lang tid tar det normalt sett for en hund å komme seg etter narkose? Og hva er "makstid" før varselbjeller burde ringe? Det er 30 timer siden narkose og hunden er fortsatt like slapp, deppa, piper....
  19. Hva kan det tyde på? Jeg tror egentlig det fortsatt er allergi, men kan de ta blodprøve for å se det?
  20. Burde ikke parasitter spredt seg? Dette har han holdt på med leeenge. Dyrlegen har sett det, men ikke sagt noe om det
  21. Hva ser det ut som? Tenkte allergi.. Men hva tror dere? Har klødd en stund. Og KUN det ene øret. Han flasser der, sikkert fordi han klør der.
  22. Har en hund med "epilepsi", dvs epileptiske anfall. Siste anfall (3 på rad) var for 11 dager siden, startet på Fenemal for 1 uke siden (25mgx2), middels høy dose. Har ikke hatt anfall siden, men han får derimot skjelvinger. Han kan sove og riste litt f.eks. Er det en form for anfall som blir dempet av medisinen? Burde jeg ringe vet. og eventuelt avtale å øke dosen? Er disse symptomene normal adferd etter anfall/epilepsi? Lister opp noen adferdsendringer.. - forsterket separasjonsangst (så ille at han uler/bjeffer når han er alene i hagen - noe han normalt sett elsker å være om sommeren) - "barking in the corner" - tror han ser ting og bjeffer hysterisk. Dette skjer mange ganger i løpet av dag nå. - bjeffer på folk han egentlig kjenner, kjenner dem ikke igjen på avstand lenger - er hysterisk i møte med andre hunder grunnet frykt, hvis en hund bjeffer på ham (uansett årsak) er det gjort. Da får han blackout, ser svart og skal inn i kamp - han knurret på en hund han egentlig liker godt - har småskjelvinger når han sover - piper og klager for den minste lille ting, terskelen for klaging er betydelig lavere - er ulydig og gidder ikke å høre på kommandoer nesten
  23. Må legge til at vi skal på vet.høgskolen neste uke, til en nevrolog som skal ta prøver og "analysere" hunden.. Hun vet nok endel mtp fryktaggressjon og nervøsitet. Han er merkbart mer nervøs etter anfallene, så nervøs at hvis jeg tilfeldigvis dytter borti ham når han ligger og sover mellom bena mine i sofaen, hoper han opp, går gjerne over bordet og river ned ting. Dvs skikkelig karakterbrudd. Han bjeffer på kjente han egentlig liker godt, helt til han "skjønner hvem de er". I går var vi ute i hagen. Han så speilbildet mitt i et vindu og ble heeelt krakilsk. Magefølelsen sier at det enten er noe som har skjedd under anfall, eller noe verre. Nå er han sjanglete, sikkert pga medisinen.
  24. Ja, hver gang mine dyr blir syke/dør er det i helga :/ mine to katter døde i helga, kaninen min, familiehunden. Men ikke noe anfall enn så lenge i allefall! 8 dager siden siste, i kveld. Ja, han er stressa, alltid vært stressa, så han har jo mye stress i kroppen som kan trigge anfall. Stresser ekstremt pga tisper/løpetod/andre hannhunder så hver gang vi går tur og han får ferten av noe, fyker stressnivået opp. Godbiter er bare noe dritt med mindre vi er inne eller et sted det ikke lukter hund. Har prøvd det meste, men vurderer faktisk sånn "feliway for hunder", for å se om det hjelper. Jeg håper faktisk at fenemal gjør ham slapp - generelt sett, for da har han ikke så mye valg Når han har et anfall, reiser jeg meg og ser hva han gjør. Står som oftest og ser på ham, men det er gjerne litt hysteri i bildet. Men det var verst de første gangene. Jeg kan ikke ta på ham, eller noe sånt, for da forsøker han å bite meg. Så holder avstand ja, sørger bare for at han ikke kan skade seg Tuusen takk for masse tips! :)
×
×
  • Opprett ny...