Gå til innhold
Hundesonen.no

Andrew Heggli

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andrew Heggli

  1. Ok, de tre seminarene du nevnte Simira, var det bare teori eller kunne man også ta med seg hunden der?
  2. Heihei! Hvor mye pleier det å koste for å gå på et seminar om hundetrening? Per dag eller evnt. seminar som varer i to dager?
  3. Så gøy, hvordan kom du i kontakt med etologer og vetrinærer? Er det bare å kontakte veterinærklinikker? Så flott! Tenker du hundepass eller bare gå en tur? Oki, så fint, men er det ikke litt rart å bare sitte der uten hund selv? Eller er det vanlig at folk gjør det?
  4. Jeg har ikke hund for tiden så synes det ble litt rart å poste dette i "hundetreff", derfor poster jeg her. Jeg er studerer dyreatferd og -velferd i utlandet, men er i Oslo for et par måneder. Jeg har veldig lyst til å være med hunder så mye som mulig i løpet av disse månedene, men har ikke hund selv lenger, og FOD-gården blir for langt å dra selv om jeg har vært der mye før. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan få hengt med hunder uten å dra til FOD-gården? Evnt. er det noen på dette forumet som er i Oslo og vil henge sammen?
  5. Har dessverre ikke hund selv lenger, så skrev "rottweiler" fordi det er favoritt rasen. Studerer dyreatferd og -velferd i England. Er det noe mer så er det vel bare å spørre
×
×
  • Opprett ny...