Gå til innhold
Hundesonen.no

Dita

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dita

  1. Dita

    Eierskifte

    Kjenner ingen i nærheten der. Jeg håper han bare drar ut tiden litt (uten at jeg skjønner vitsen). Han gjorde jo det når det gjaldt å sende papirene. Hvis ingenting skjer må det bli advokat, men håper jo å slippe. Er ihvertfall utrolig frustrerende å mase. Føler ikke akkurat stemningen mellom oss blir noe bedre. Han er sur for at jeg ville beholde hunden, og jeg blir sur når han ikke svarer engang. Har beholdt alle meldingene mellom oss ihvertfall, så er jo noen form for bevis på avtalene vi har hatt.
  2. Dita

    Eierskifte

    All info fra oppdretter, stamtavle, omplasseringsskjema og vaksinekort. Eierskifteskjemaet var også der, men ikke skrevet under.
  3. Dita

    Eierskifte

    Jeg overtok en voksen hund i Oktober 2014. Tidligere eier var syk og kunne ikke beholde han. Jeg skulle ha han på prøve mens eieren var innlagt til opptrening. Det gikk veldig bra, og jeg skulle beholde hunden. I Desember begynte han med at han var frisk igjen og savnet hunden, og ville jeg skulle tenke meg om igjen om jeg VIRKELIG ville beholde hunden, for han ville gjerne ha han tilbake. Jeg sa at jeg ville beholde han, og han godtok det. Han fikk så penger for hunden. Tok lang tid hvor jeg etterlyste papirene til hunden, og ingen svar. Etter en mnd tid dukket papirene endelig opp. MEN, han hadde ikke fylt ut eierskiftepapirene. Jeg sendte han eierskiftepapirene ferdig utfylt hvor han bare trengte å skrive under. Puttet også oppi en frankert konvolutt adressert til NKK. Han trenger bare skrive under og sende. Dette er snart 2mnd siden. Sendte han melding og hørte om han hadde sendt papirene siden NKK ikke hadde fått dem, og han har enda ikke svart. Dette er 4 dager siden. NKK sier at de ikke gjennomfører eierskifte uten hans underskrift. Hjelper ikke med omplasseringsskjemaet selv om det viser at han har gitt fra seg hunden til meg. Hva skal man gjøre? Han bor på motsatt side av landet, så kan ikke akkurat troppe opp på døra hans heller. Jeg blir utrolig frustrert. Han svarer ikke uansett, så ser ingen vits i å mase mer. Ikke akkurat nå ihvertfall. Dette er en godt voksen mann som tydeligvis er ganske barnslig. Jeg skjønner han savner hunden, men han valgte selv å selge han til meg, og vi er perfekt match, så vil "dessverre" beholde han. Noen tips til hvordan dette kan ordnes?
×
×
  • Opprett ny...