Gå til innhold
Hundesonen.no

Egor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Frimerkehund

Egor's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selv om jeg ikke hadde helt klare spørsmål som en konkret kan svare på, har jeg allerede gjennom denne tråden fått flere gode ting utav den. Blant annet tips om å betale hundepass hjemme, bruke en hundebarnehage, fått med meg en sympatiklem fra noen andre som også har jobbet med seperasjonsangst (gull verdt:)), tatt siste steget for et veterinærskifte og min egen tankeprosess mens jeg har skrevet her inne. Hundeforum er ikke så dumt, det! Tusen takk!
  2. Hei Malamuten! Du forstår ikke hva jeg spør om, men jeg håper i det minste at folk tolker såpass ut fra mitt hovedinnlegg at jeg IKKE plutselig mister empatien for hunden eller mister forståelsen av situasjonen. Angående hundepass hjemme er det vel jeg som avgjør om hva som smaker mindre enn noe koster. Å si fra seg en jobb som jeg sitter på koster mye mer. Å avlive hunden koster meg personlig utrolig mye mer. Jeg har vært veldig heldig og fikk ordnet en time hos ny veterinær, og da tar jeg det derfra. Slik jeg forstår det, er denne veterinæren mer dyktig på områder slik som dette problemet. Sammen med folk jeg har rundt meg må vi bare ordne dette på beste vis. Og gjerne en innleid hundepasser som koster hva det enn det koster.
  3. Takker for svar! Hunden kan dessverre ikke bruke det preparatet dere foreslår grunnet kontraindikasjon. Han har på nyttårsaften fått angstdempende medisin som han har fungert bra med. Da har han ikke fått så mye at han ble sløv eller på noen måte annerledes i væremåten sin. Jeg tenkte at det samme kunne blitt brukt til seperasjonsangst også? Bør jeg bytte veterinær? Hva burde en betale i lønn til en hundepasser i hundens eget hjem?
  4. Jeg lurer på hva som ligger i "manglende kjemi" med en hund? Er det å ikke takle det man anser som problemområder på hunden sin?
  5. Hei hundesonen! Jeg trenger råd fordi jeg er bekymret for hunden min. Vil den igjen klare å være alene hjemme uten at det skal gå år og dag med trening igjen? Hunden er nå ti år. Han fikk plutselig seperasjonsangst etter sin første flytting da han var seks år. Lang historie kort: Det endte med valget om en ny flytting og en helt ny inntrening med blanke ark. Trente han da som om han var en liten valp på det nye stedet. Da ble det full suksess. Dette har kostet skjorta og mer til, siden jeg sluttet i studiene pluss arbeidet mitt for å få dette til. Dette tærte selvfølgelig på alle mine ressurser. Etter å sakte arbeidet meg oppover igjen fikk jeg igjen råd til å bo litt mer anstendig igjen. Jeg tok i forbindelse med siste flyttingen ut avspasering slik at hunden fikk tid til å bli vant til ny leilighet. Lykken ble kortvarig, for jeg ser at hunden er superdesperat bare jeg går ut døra. Korte bjeff. Hører desperasjonen hans i stemmen. Høres ut som han tror jeg har glemt han inne eller noe. Han har ikke fått muligheten til å blitt redd, for jeg prøver å legge opp til mestring for alle penga. Jeg er kommet "så langt" at jeg kan lukke døra og stå der noen sekunder uten bjeffing. Jeg har hundepass, og han har ikke vært alene utenom de veldig korte øktene hvor jeg går ut døra og inn igjen. Hundepasset varer bare til neste uke. Selv med hundepass slapper han ikke helt av. Fra neste uker er det ingen nåde lengre, da MÅÅ han være alene. Jeg trener kort-korte øker når jeg er hjemme. Passer på at han er rolig. Følger oppskriften. Veterinæren som jeg har brukt i en lengre tid ble informert før flyttingen, for jeg tenkte å bruke litt hjelp denne gangen med angstdempende for å "sikre" en bedre progresjon i treningen. Når jeg da tok kontakt med veterinæren, er det omtrent bare lykkeønskninger å få. Så nå forstår jeg at vi står alene om dette. Igjen. Problemet er at går det galt nå, da kan jeg ikke gjøre om igjen det jeg gjorde sist gang. Jeg kan heller ikke ofre mer av økonomien, synes jeg. En slik runde til klarer jeg bare ikke. Gode råd eller støtte fra de som har opplevd lignende er meget hjertelig velkommen.
×
×
  • Opprett ny...