Gå til innhold
Hundesonen.no

Christine Haruka Munthe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Christine Haruka Munthe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Uff nesten skummelt! Så står du der uten skyss hjem, med en bevisstløs hund du ikke kan bære :-S
  2. Tusen takk for kjempefint svar :-) Var akkurat sånt jeg lette etter litt informasjon om ^^
  3. Stemmer! Fant dette I Oslo og Akershus kan reisende med alle typer voksne enkeltbilletter/kort kan ha med inntil 4 barn under 16 år gratis (evt. hund) på alle lørdager, søndager og helligdager. :-D Takk for tipset!
  4. Så det er ingen spesielle tips å komme med når det gjelder kollektiv transport? Noe som er spesielt kinkig eller lignende? Hvis ikke er det jo toppers da ^^
  5. Ja, jeg tenkte på det samme ang. hundeklubb. Vil jo gjerne være med i noe sånt, så derfor jeg spør og graver og planlegger så nøye i forkant :-) Takk for svar
  6. Takk for svar :-) Det vil nok alltids finnes noen som kan hjelpe meg å kjøre i slike nødsituasjoner, og hvis ikke får jeg jo bare ta en taxi. Operasjoner og narkose er jo ikke akkurat hverdagskost, heldigvis.
  7. Ja jeg tenker også på at det er mange mennesker som ikke liker hunder, og spesielt ikke store hunder. Har hørt om folk som må gå av bussen fordi noen andre ikke vil ha hunden om bord. Det er jo ikke utelukkende t-bane jeg kommer til å måtte ta heller. Hvis jeg vil ut av Oslo blir det jo fort turbuss av typen nettbuss. Har dog sett hunder på nettbuss tidligere, men de har vært av middels størrelse. Skal sjekke på sidene til de forskjellige selskapene og se om de har noen policy på dyr :-) Tusen takk for svaret ditt!
  8. Hei :-) Som overskriften sier ønsker jeg meg en stor hund(typ. irsk ulvehund, grand danois o.l.), men jeg har ikke bil, og har hørt at det kan bli veldig vanskelig å komme seg rundt kollektivt med en hund som er nesten like stor som meg. Grunnen til at jeg liker store hunder er mye fordi de ofte har en "gentle giant" personlighet. Er det noen som har erfaring med slike "gentle giants" raser som heller ikke har bil? Jeg har utrolig lyst på en stor hund, men jeg skjønner jo at uten bil kan det bli vanskelig. Jeg har ikke tenkt å skaffe meg bil med det aller første. Eller eventuelt om det kanskje finnes noen andre hunderaser der ute som har samme rasetrekk som "gentle giants"? :-) Det hadde vært kult å ha en hund som ikke veldig mange andre har! Størrelsen er ikke SÅÅÅ viktig, men jeg er ikke så veldig begeistret for bittesmå hunder. Jeg kan jo si noen ord om meg selv også. Jeg er 22 år gammel, har aldri eid en hund før, men har passet hunder over kortere perioder og hatt mye hund i livet mitt. Jeg går gjerne en times tur hver dag, og lenger i helgene. Kommer nok til å bo i nærheten av Oslo når jeg skal gå til anskaffelse av hund. Er ganske tidlig i planleggingsfasen, så det er ikke bestemt ennå. Jeg har tenkt en del på å adoptere en hund fra dyrebeskyttelsen, men jeg vet ikke om det er lurt når jeg kommer til å bli førstegangs hundeier. Takk for hjelpen :-)
×
×
  • Opprett ny...