Gå til innhold
Hundesonen.no

LillyBilly

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LillyBilly

  1. @Malamuten: Vi har nok gitt henne litt mye godt i begynnelsen, men har sluttet med det i det siste. Tror nok du har rett i at hun kanskje ikke helt har lært at slakt bånd = gå, det er vel heller stramt bånd = snu, gå tilbake og fremover igjen . Vi har virkelig prøvd å være konsekvente (nesten hver dag) og har vel holdt på med dette i 6-7 måneder hvertfall. @Simira: Ja, folk er flinke til å gi gode råd her Hun er en blanding av labrador og border collie og tar de fleste ting veldig lett, men akkurat det med å gå pent i bånd er en oppoverbakke som aldri ser ut til å ta slutt
  2. Takk Puttiva! Vi får prøve det. Har prøvd noe liknende før, men da var det mer at når hun dro i båndet skulle vi bytte retning.
  3. Er det noen som har noen tips for å få Lilly til å gå pent i bånd (altså, ikke dra oss bortover)? Vi har vært på valpekurs og sett X antall videoer på nettet uten å få dette helt til (i hvert fall ikke bra nok). Det vi har oppnådd med diverse metoder er at hun går til hun kjenner båndet strammer, da kommer hun tilbake til oss, og går fremover igjen for deretter å dra i båndet igjen og komme tilbake til oss - og slik går turen. Det virker ikke som om hun helt skjønner at (eller bryr seg om) hvis hun drar i båndet stopper vi opp og turen fortsetter ikke.
  4. Takk for tips, Shlush. Operasjonen har gått bra, fikk vi vite, og får henne mest sannsynlig hjem i morgen. Vi både gleder og gruer oss litt Da blir det innkjøp av back on track og litt massasje etterhvert!
  5. Takk for tips, lijenta og Lunatic Vi har blitt advart mot folk som kan komme bort og kalle oss dyreplagere etc., men det får bare gå. Folk må jo få lov til å ha meninger så får vi heller prøve å forklare hvorfor vi har valgt amputasjon fremfor avlivning! Vi aner ikke hvordan hun kommer til å ta dette, men håper på det beste. Det viktigste er jo at dyrevelferden er ivaretatt. Hun har hvertfall klart seg veldig bra etter store inngrep før (denne er jo selvfølgelig mer alvorlig) og eeeeelsker å være hos veterinæren
  6. Hei, I skrivende stund amputerer vår 1,5 år gamle border collie/labrador mix venstre bakben. Hun kom til oss som omplasseringshund med brekt ben som ikke hadde blitt fanget opp av forrige eiere. Etter flere mislykkete operasjoner og maange diskusjoner har vi funnet ut at amputasjon er best for henne. Mitt spørsmål er da: Er det noen her som har erfaring med hund med amputert ben som har noen tips/råd til oss?
×
×
  • Opprett ny...