Gå til innhold
Hundesonen.no

Marit Vatne Rangnes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Marit Vatne Rangnes

  1. Han får diaré av gulrøtter, blomkål osv. Kun agurk som passerer. Får gjerne noe kjøttslingser når jeg lager middag iblant.
  2. Aktivitetsnivå på cockeren er 20 min hver morgen, 1 time på ettermiddag og joggetur x3 per uke. I tillegg vanlig luftings. Han stjeler nok til seg noen skorper utenfor min kontroll. Skal bytte for for å se om det har effekt!
  3. Takk for gode svar! Han er fortsatt like urolig, maser og vil ut. I dag kjørte han på med uling... Han tar seg ut flere ganger per dag på tur og med lekeaktiviterer (har tre barn..). Nå har han sluttet å spise. Han er visst helt på tuppa. Får vurdere kastrering, han har det ikke noe greit i disse periodene;)
  4. Noen gode råd her? Vi har prøvd det meste - lettfor blir han litt skral av og jeg er usikker på om en toåring bør ha lettfor?
  5. Vi har hatt cavalier king Charles hunder i mange år og de er lojale, søte, passe spreke hunder som gir mye glede i en familie.
  6. Hei. Har en cocker hann som vi overtok i fjor. Han er en snill og kjekk hund på 2 år, men hekkan så han kan sutre i løpetiden. Han maser om mat hele tiden, maser om å gå ut på terrassen for så og ule for å komme inn etter 5 minutter. Er alle sånn i løpetiden? Ifht parring - han slet seg løs og hadde en runde med nabobikkja på 11 år.... Er det sånn at de helst ikke bør "delta i slike aktiviteter" eller har det ikke noe å si? Kjemisk kastrering - noe å anbefale?
×
×
  • Opprett ny...