Gå til innhold
Hundesonen.no

CamillaS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av CamillaS

  1. Kjente meg mye igjen i svaret ditt Klematis. Vi har nok gjort noen feil tidligere i forhold til å la han være helt alene når det egentlig er dette han ønsker. Det har vi blitt flinkere til nå, men vi kan bli enda bedre til å lese signalene hans. Vi får prøve å holde hund og barn borte fra hverandre en stund fremover. Tusen takk for svar! Bølla, vi er årlig hos veterinær. Burde de ikke da oppdaget om det var noe? Eller burde vi ta en ekstra tur?
  2. Kjente meg mye igjen i svaret ditt Klematis. Vi har nok gjort noen feil tidligere i forhold til å la han være helt alene når det egentlig er dette han ønsker. Det har vi blitt flinkere til nå, men vi kan bli enda bedre til å lese signalene hans. Vi får prøve å holde hund og barn borte fra hverandre en stund fremover. Tusen takk for svar! Bølla, vi er årlig hos veterinær. Burde de ikke da oppdaget om det var noe? Eller burde vi ta en ekstra tur?
  3. Vi har en chihuahua på litt over 4 år. Han viser tydelige tegn til aggresjon. Når han er trøtt på kvelden knurrer han på oss om vi kommer borti han og han har bitt oss to ganger. Når han ligger i buret sitt begynner han å knurrer hvis vi tar på buret. Hvis han ikke ligger inni der og noen tar på buret løper han inn i det og knurrer. Han et aggressiv mot noen hunder men på dette området har han forbedret seg mye. Nå har vi ei jente på 7 mnd, og etter at hu kom ser vi at vi virkelig må få gjort noe med problemene eller så må vi gi han bort, noe vi ikke ønsker. Når vi sitter å spiser og babyen og hunden ligger på gulvet begynner hunden å knurrer og flekker tenner til henne om hu kommer for nærme han. Han knurrer på henne også om hu tar på buret hans eller om hu kommer for nærme han når han er trøtt. Hva kan vi gjøre for at han ikke skal være så aggressiv? Og for at han skal gå overens med barnet vårt? Vi trenger sårt noen tips!
×
×
  • Opprett ny...