Gå til innhold
Hundesonen.no

Therese90

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Bordercollie/ Aussie blanding

Therese90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk! Er dette jeg er ute etter, råd som gjør at vi faktisk kan diskutere dette. Det er det vi også har tenkt på, at de har mange like egenskaper, og derfor vi er interessert i denne blanding. Men ja, som du sier kan breton spille en stor rolle han også.. Vi skal hilse på de til helga, å da er det greit å være forberedt på spørsmål vi kan stille, i forhold til foreldrene.
  2. Hvis du leser det jeg har skrevet gjentatte ganger, så hadde du fått med deg at vi har tenkt til å bruke hunden aktivt. Jeg skjønner at ingen hunder er like, men når jeg får spørsmål hvorfor vi tenker på denne blandingen, så må jeg jo svare på hvorfor. er jo også derfor jeg spør her, hva erfaringene er! Som sagt, så er vi ute etter en smart hund, vi kan ha med oss på tur, vi har lyst til å bruke kløv og til lydighet. Selv om hunden jeg snakker om er"fin og flott" som du tolker meg, med super så mener jeg utrolig engasjert, det er en morsom hund, som de trener MYE med!
  3. Takk for svar..Noen som har noen tips til "hjernetrim"
  4. Takk! Vi snakker også om en renraset aussie, men noen bekjente av oss har denne blandingen, og han er helt super! Er vel derfor bi tenker blanding, få det beste fra begge raser?.. Vet at disse er krevende raser, og kanskje ekstra BC, men i og med det er så "liten del" som er det, vil man kanskje få det beste av begge, og mest av aussie. Vet jo såklart at dette ikke er noe man vet før man blir kjent med valpen og begynner å oppdra han. Vi ønsker en hund som kan være familie hund, men som også er turkamerat og som vi vil bruke til lydighetstrening. Disse rasene er jo lettlerte, er vel derfor vi tenker på denne.
  5. Hei! Er det noen som har erfaring med denne blandingen? Vi skal dra å se på en valp neste helg, men er så mange som bare skriver "skremmende" historeier om BC. Hunden er 50% Aussie, 25%bc og 25%breton. Det er første gangen vi skal oppdra hunden selv, men vi er begge oppvokst med hund. Det som blir "utfordrinen" er psykisk trening, vi trenger noen tips til dette. Ellers er vi et aktivt par, som trives ute, og finner som alltid på ting. Kommer selvfølgelig til å gå på valpekurs, og tenker også på å trene i lydighet. Noen som kan dele erfaringer her?
×
×
  • Opprett ny...