Gå til innhold
Hundesonen.no

Alaluna

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alaluna

  1. Tusen takk for mange gode tips. Denne natten tok jeg faktisk valpen med opp i senga. Ingen uhell og hun vekket meg da hun måtte tisse kl. 07:15. Så det er tydelig at blærekontrollen er der, men at gulvet ikke er så viktig ;-) Jeg ønsker ikke gjøre det til en uvane siden hun er så glad i sin egen seng, men det var nå morro å få bekreftet at hun klarer å holde seg om hun har lyst
  2. Det er litt viktig for oss at hun ikke tisser i stykker gulvet. Hun tisser nemlig konsekvent på samme plassen rett fremfor ytterdøren. Forsøkte å legge avispapir der slik at jeg kanskje ville høre henne, men dammene bare flyttet seg rundt den Vi har kun brukt buret i bilen. Om den metoden skulle tre i gang bør vi vel først starte med kortere bur-trening innendørs, før hun skal ligge en hel natt?
  3. Hei Vi har en NES valp på snart 10 uker. Om natten ligger hun i sengen sin i stua, med døren åpen inn til vårt soverom. Siste tisse-tur før hun legger seg, får hun kl. 23:00. Vanligvis er det mellom 1-3 dammer på stuegulvet neste morgen kl. 06:00. Hun får nå kveldsmaten sin en time tidligere enn i starten (nå i 8 tiden). Etter det har det ikke vært flere klumper på gulvet. Men tissingen er der fremdeles. Jeg lurer på hvordan jeg skal gå frem for å unngå vannlating nattestid, eller om dette bare noe som må gå seg til? Bør jeg sette vekkerklokken på litt tidligere, eller kanskje flere ganger i løpet av natten? Hva fungerte for deg og din valp? Takker for svar!
×
×
  • Opprett ny...