Gå til innhold
Hundesonen.no

benedicktedb

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om benedicktedb

  • Bursdag 05/06/1996

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Kristiansand
  • Interesser
    Dyr, Tening, venner, skole, jobb
  • Hunderase
    Japansk spisshund
  • Mine dyr
    Japansk spisshund, tispe, 3mnd -Kita (min)
    Kanin-dachs langhåret, tispe, 9 år -Cindy (familiens)

benedicktedb's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Min Kita sliter også utrolig mye i varmen. Jeg pleier å spyle henne/bade henne i kaldt vann. Og selvfølgelig passe på å drikke nok. Går også ann å kjøle ned noen godbiter til treningen
  2. Vi var med henne til veterinæren igår. Vi måtte vente til neste uke så de skal være helt sikre på hva det kan være når de hører fra oss igjen, om åssen det har gått. Veterinæren sa det mest sannsynlig var prolaps ja. Så nå går vi å bærer henne rundt omkring og bare la henne hvile for å ikke bruke ryggen. Det er så vondt å se henne slik, da hun pleier å løpe rundt og leke med valpen vår på 3 mnd. Men da må jeg bare legge henne rett ned igjen og ta fra henne den gleden igjen og igjen... Utrolig frustrerende å måtte vente helt til neste uke med at de skal ta en ny sjekk på henne, og mest sannsynlig ta en operasjon. Får bare håpe på det beste for henne uansett Tusen takk for alle svar
  3. Det blir kanskje bedre med tiden,og vil gjerne prøve det med å sette bort maten og være litt strengere på at "hvis du skal ha mat,så må du spise nå". Måtte bare ha litt svar og høre, er førstegangseier med min egen hund så begynner fort å lure på om jeg gjør noe som er helt feil. Tusen takk for svar!
  4. For akkurat en uke siden hentet jeg ei lita japansk spisshund tispe. Hun er blitt veldig trygg og energisk hos oss. Men det som frusterer meg er at hun nesten ikke spiser. Hun har tre forskjellige valpeför: Royal canin mini junior, eukanuba small breed puppy og et för hun fikk med fra oppdretter som jeg ikke husker navnet på. Hun smaker litt på maten, og jeg gir henne mål på 1/8. Men egentlig skal hun ha 4-5/8 3 ganger daglig. Noen ganger liker hun blauta för og andre ganger vil hun ha det helt tørt. Har også prøvd å blanda oppi våtför, men det er ingenting som gjør apetitten hennes blir noe større.. Det samme med godis, hun er ikke gira på å ville jobbe for å få noe godt. Har kjøpt inn masse foskjellige hundegodis, prøvd pølsebiter, skinke, baconost osv.. Hva er galt? Takk for alle svar!
  5. Familien har en Kanindachs Langhåret tispe på 9 år (Cindy) Ho passer meg og min samboer fra idag siden familien er på ferie. I tillegg har vi just fått ei lita japansk spisshund tispe som nå er 3 mnd (kita) som har vært hos oss i en uke nå. Og hun går det veldig bra med. Kita og Cindy møtte hverandre 3. dagen, og de kommer sånn tålig godt overens. Men til poenget så har Cindy de siste to ukene vært veldig slapp, vil ikke gå tur, spise, drikke. Ikke noen ting. Vi var til veterinæren med henne for 3 dager siden. Ingen ting var galt, da de tok prøver og bilder av hele ho. Hun har hatt hjernehinnebetennesle for noen år tilbake, men det er helt vekke. Veterinæren skulle egentlig kutte opp i buken for å se om det var noe som ikke stemte siden hun kjentes så stiv. Men vi fikk heller med oss smertestillende som vi skal gi henne hver dag og varer i 24 timer. Veterinæren rådet oss til at hun bare skulle ta det rolig. Men Cindy sjangler når hun går, og bakbeina hennes svikter. De sklir utover. Og hun velger de enkleste og raskeste løsningene som å gjøre fra seg rett utafor døra eller legge seg på den mest ubehagelige spotten. Vi er veldig bekymret med tanke på at veterinæren ikke sa noe var galt. Er det noen som har hørt noe lignende eller hva vi kan gjøre for å "trene henne opp igjen" ? Takk for alle svar!
×
×
  • Opprett ny...