Gå til innhold
Hundesonen.no

delina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av delina

  1. Hun har veldig mye nytte av hundeparken også. Er helt vill og glad bare vi nærmer oss dit og er overlykkelig. Hun leker for det meste veldig bra med andre hunder, men det er noen hunder som hun skal passe på meg.
  2. Jeg hadde nok tatt den perfekte valpen på feil tid. Jeg har en valp på 12 kilo og en liten hund på 6 kilo på fem år og størrelsen er ikke til hinder
  3. Alle kan jo gjøre feil og det er hjerterått å avlive friske valper kun etter ryktet til oppdretter. Hadde jeg visst om at en oppdretter hadde avlivd pga. dette, hadde jeg ikke kjøpt valper derfra i fremtiden.
  4. Nydelig hund. Det ser ut som om han er mørkebrun. Kjempefin farge og tegninger.
  5. Det er helt grusomt at rykter er viktigere enn valpenes liv.
  6. Jeg synes det er trist at friske valper må avlives. Trenger man egentlig å si at tispa har hatt noen kull da? Kan jo ha valpene i åtte uker før de selges og det er vell ingen som finner ut at tispa har hatt kull så lenge forvert og eier holder kullet hemmelig. Eller?
  7. Jeg forer både med tørrfór Royal Canin og Eukanubia og VOM og det funker veldig bra med litt forandring i matveien
  8. Jeg har prøvd å si nei, men det funket dessverre ikke og jeg bruker ikke godbiter der da det ikke er lov. Jeg går også rundt men da følger hun etter meg. Hun gjør dette bare noen ganger. Plutselig får hun får seg at hun skal passe på meg og da gir hun seg ikke før vi må gå. Andre ganger leker henne med de andre hundene. Det er gjerne hunder som er litt store og breie feks. Staffen. De som er litt brå i bevegelsene og frampå. Jeg bøyer meg ned å klapper disse hundene men hunden min gir seg ikke da heller.
  9. Hunden min skal passe på meg i når de løper fritt i parken sammen med andre fremmede hunder. Hun står rett ved meg og jager bort alle andre hunder ved å klappe med tennene og hoppe byksende mot hunder og å gå rundt meg. Det er så slitsomt dette og jeg vet ikke hvordan jeg bør trene på dette og hvorfor hun gjør sånn? Jeg snur ryggen til, flytter meg, dytter henne bort men da kommer hun bare tilbake og skal passe på meg. Hva bør jeg gjøre?
×
×
  • Opprett ny...