Gå til innhold
Hundesonen.no

AnnikenK

Medlemmer
  • Innholdsteller

    950
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av AnnikenK

  1. 7 timer siden, QUEST skrev:

    Det tror jeg gjerne, jeg vil tro at det er anseelige mengder med hundeposer som  brukes hvert år, bare her i Norge alene. Men man behøver ikke bruke poser heller for den del, skiter hunden midt i opptråkket løype/gangsti, så kan man bruke  en liten medbrakt spade og fjerne det fra løypa/veien.  Man kan mene hva man vil om hundeskits forurensningspotensiale iforhold til hva vi mennesker forurenser, (hvilket jeg vil tro er minimalt) men hundeskit som ligger midt på gangstier/i løyper medfører ikke akkurat ekstra goodwill for hund og eiere.

    Eller man bruker en pose og plukker opp skiten, hiver skiten inn i buskaset, tørker av posen i ei tuste, vrenger den og putter den i lomma. Så kan man kaste posen i søpla når man kommer hjem :)

    • Like 1
  2. Jeg (og noen flere) kommenterte på FB siden, at jeg syns det var veldig trist at de valgte å bruke en rase med så store helseproblemer og da forsvant reklamen veldig kjapt. Lurte på om jeg skulle si noe mer, men siden jeg ikke har sett reklamen på TV, antok jeg at de hadde fjernet den helt.

    Men siden de fortsatt sender den, så kan jeg jo spørre dem hvorfor de velger å bruke reklamen.

    • Like 1
  3. 38 minutter siden, laikamor skrev:

    Nei, for det er liv i den, den vil bare ikke starte helt. Den kinner, men vil ikke starte. Og det lyser i displayet og tuten fungerer fint. Dette ville vel ikke fungert om den var tom for strøm?

    Det som tidligere har vært problemet er at den ikke får bensin. Det skjer ganske ofte, den trenger bare å stå en liten stund uten å ha blitt startet før det er et problem. Så tipper det er det nå også. Jeg bare vet ikke hva som har løst det tidligere. Eller, det har av og til fungert å ta av en bensinslangeting og blåse i bensintanken, men det fungerte ikke nå. Men gubben får prøve når han kommer, han har hvertfall litt mer peiling enn meg :P

    OK! Da har jeg ikke noe smart å komme med :P Håper du finner ut av det da. Kjedelig når ting ikke funker.

  4. 1 time siden, laikamor skrev:

    Deilig vårvær her idag :D Så da tenkte jeg at det var en passende dag å starte scootersesongen på, og kjøre meg en tur for å handle. Men den vil jo selvfølgelig ikke starte etter å ha stått i ro hele vinteren :( Og jeg aner jo ikke hva som er hva på den, så jeg vet ikke hva jeg kan skru på/renske/bytte osv. Finner ikke tennpluggen på denne engang. Den var lett å finne på gamlescooteren, men her skjønner jeg ikke hvor den er. Frustrerende! 

    Gubben jobber overtid, så han får sikkert ikke sett på den heller idag. Hadde vært kjempegreit å kjørt imorgen, men jeg får vel nøye meg med buss hele veien. 

    Det er ikke batteriet som er tomt for strøm da? Det skjer jo gjerne når den ikke blir brukt. Skjedd med Vespa’n min, så da måtte jeg til med batterilader.

  5. 3 timer siden, Artemis skrev:

    Helt på sin plass å kommentere slikt. ?? Hos meg så ser det ut som om videoen er borte nå?

     

    1 time siden, Midas skrev:

     

    Jeg finner ikke videoen jeg? Ligger den ikke på fb siden deres?

    Det set ut som de har sletta den på FB, men den går som reklamefilm på TV også. Jeg er på båten, så jeg får ikke fulgt med på om reklamen fremdeles vises. 

    Kanskje jeg skal skrive en melding på FBog kommentere det...

    • Like 2
  6. Skeidar sin reklame, med en feit engelsk bulldog som vralter rundt i en seng mens den puster og peser, er jo bare så tragisk, så da måtte jeg fortelle dem det på FB.

    Jeg pleier ikke gidde å bry meg med å kommentere sånt, men jeg blir bare trist når jeg ser at andre syns dette er søtt og morsomt :hmm:

    • Like 5
    • Thanks 2
  7. 9 timer siden, *Kat84* skrev:

    Jeg er åpenbart ikke båttypen. Det gav meg helt andre assosiasjoner! :icon_redface:  :whistle:

     

    Har sett (og hørt) noen tilfeller som passer til dine assiosasjoner. Når en båt gynger, mens alle andre ligger stille, så blir man ikke i tvil liksom :P

     

    • Haha 2
  8. 2 timer siden, Siri skrev:

    Og jeg kjente bare sjøsyken sige på :lol: 

     

    Jeg blir sjøsyk når jeg kommer på land igjen jeg :P

    58 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

    Seng som duver opp og ned i litt varierende takt hele natta er da bare koselig! :lol:

     

    Nemlig! Legg til litt måkeskrik og lukten av tang og tare, så blir det perfekt :ahappy:

    • Like 1
  9. På 25.3.2018 at 12:22 PM, Teserere skrev:

    Der er ingen som kan måle seg med Nesbø for meg (Harry Hole). Måten han skriver på et så spennende at man ikke har lyst til å legge fra seg bøkene. Favoritt: Frelseren. 

    Kepler og Adler Olsen kommer rett etter, men det er det større variasjon fra bok til bok, et par av bøkene i de seriene et supertrege. Favoritt : Stalker fra Kepler, Kvinnen i buret fra Adler Olsen. 

    Jeg stemmer også i med @Malamuten at Holts Flimmer og Sudden Death er gode bøker! Det som et kult med de er at de skriver mye om medisin, og det de skriver et korrekt. Så de blir veldig troverdige. 

    Jeg har lest serien til Lindell, de er ok. Tror jeg foretrekker krim fra mannlige forfattere. Måten å formulere seg på et forskjellig. 

    Har du lest Kaninjegeren. Den er syns jeg var enda mer creepy :P

    Ellers så syns jeg bøkene til Trude Teige om journalisten Kaisa Coren er overraskende bra. Av en eller annen grunn har jeg sett for meg at hun skriver kjedelig, men nå har jeg lest to av bøkene og kommer definitivt til å lese flere. 

    Og så liker jeg Jan Mehlum med advokaten Svend Foyn som hovedperson. Mye av handlingen foregår jo i Tønsberg, så da blir det jo litt ekstra, siden jeg kjenner meg igjen på stedene ting skjer.

  10. Nå er båten skrubba  innvendig. Alle puter, gardiner og sengetøy er vaska og jeg har fylt opp med diverse mat og drikkevarer. Bikkja har fått svenskepillene sine, så nå er jeg veldig klar for å reise til Koster. Jeg mangler bare kapteinen, som befinner seg på en rigg ute i Nordsjøen. Han kommer hjem på fredag, men det virker veldig lenge til når jeg er klar NÅ. *utålmodig*

    • Like 2
  11. 13 minutter siden, Raksha skrev:

    Lurt!

    Huff svigermor er visst veldig redusert, bruker ikke ene armen i det heletatt og snakker lite og dårlig :( hun kommer ikke hjem på en stund, om i det heletatt... 

    Huff da. Jeg likte det forrige innlegget ditt, for da virket det som ting gikk bedre, men dette hørtes ikke bra ut :hmm:

  12. Akkurat nå, Annik skrev:

    Han der min er bare dum... Til og med han som tok røntgen og ct av ansiktet mitt på legevakta lo av meg da han leste henvisninga mi. Og tannlegen virket ikke mye overbevist om at en hund hadde gjort den skaden, de trodde jeg hadde fått juling :P

    Også trenger jeg vel ikke å nevne at han sitter her med skadet fot etter et forsøk på å fly ut fra verandaen i 2 etg. Eller den gangen han stakk av, stjal en fotball fra tre unggutter og ødela den foran de før han troppet videre :P

    Jeg hadde Supra løs i nærheten av en bane hvor noe ungdommer spilte sandvolleyball. Ikke smart når man har en ballgal hund. Han ene sender avgårde en serv og på andre siden av nettet hopper en opp for å slå ballen tilbake, men det rakk han aldri. Der kom nemlig en hvis trev flyende og glefset tak i ballen. Og for å si det sånn... en volleyball har ikke mye å stille opp med i forhold til en belgerkjeft. Supra snappet ballen, punkterte den med et tygg og da var kampen over :icon_redface: Til mitt forsvar, så fikk jeg adressen til en av dem, så jeg kunne kjøpe en ny ball og levere den til han. Men Supra var fornøyd da :ahappy:

    • Haha 9
  13. Supra gjorde utfall mot en liten guttepjokk på tur i dag :no:

    Han var på tur sammen med flere andre småttiser fra en barnehage og gikk å tuslet i utkanten av stien. Jeg hadde Supra i bånd, så jeg hadde jo kontroll, og hun var nok ikke nærmere enn to meter, men pjokken ble jo kjemperedd - forståelig nok.

    F**n, altså! Hva er det som skjer? Noe sånt har hun aldri gjort før og hun er jo vant til at det er mye barn i skogen der vi går. Dette syns jeg var skikkelig trist og jeg ble ordentlig lei meg :hmm:

    • Sad 4
  14. 9 timer siden, Raksha skrev:

    Kasko og! elsker tomflasker, men må være kork på så han kan bite av korken :D Han er litt fortvila over at de nye myke flaskene for de er litt myke og for lette å tygge av korken på. Men til gjengjeld er de bedre å tygge på mer etter at korken er av. 

     

    Også må det være papiretikett som kan rives av og bli til en dullion små biter :D

    Jeg liker at snøen smelter og at våren er i anmarsj (forhåpentligvis), men når man tror det er sørpe, men det viser seg at det er is med råtten snø og vann, så liker jeg det ikke så mye :sleep:

    • Haha 1
  15. 12 minutter siden, Snoffe skrev:

    Man skal ikke undervurdere en sokk, vakseklut, hanske og crocs :aww: ei heller truser, men de har jeg litt større problemer med at ligher rundt på stuegulvet :lol:

     

    Eller tomflasker av plast. Det er en sikker vinner her i huset :D

    • Like 2
    • Haha 1
  16. 19 minutter siden, Tuvane skrev:

     

    Indeed! Rådyrene her står rett utenfor døren og spiser fuglemat (gulspurven spiser fores fra bakken), mens bikkja står 10 meter unna i et vindu, brølende med fråd om munnen. De leer ikke på et øre en gang. :P

    Denne stod og gumlet i vei på plantene mine. Jeg banket i vinduet for å få den til å slutte, men den reagerte ikke før jeg gikk ut og klappet i henda. Ikke så veldig lettskremt :P

     

    6847F0F4-029C-4BA5-910D-759730B98043.jpeg

    • Thanks 1
  17. 3 timer siden, Lene_S skrev:

    Selv om jeg ser poenget ditt, så blir rådyrene forstyrret lenge før de oppfatter at ingen følger etter dem. Trenger ikke ha med hund engang, rådyra flakser avgårde samme søren. Den eneste måte å unngå å forstyrre rådyra på, er at alle flytter til tjukkeste sentrum, og blir der til snøen forsvinner, med turer på asfalten hele vinter'n. Og det sier seg selv at ikke er særlig praktisk. Så vi må bare akseptere at vår tilstedeværelse, med eller uten hund, er det som forstyrrer mest, sommer som vinter. 

    Mulig rådyra her omkring er vandt til folk, for jeg har opplevd de ganske nære uten at de gjør tegn til å flykte. De står bare helt stille. Dessuten er det forskjell på å flykte unna fordi de reagerer på en lyd eller lukt, enn å springe for livet med ei bikkje halsende etter.

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...