Gå til innhold
Hundesonen.no

Pinky93

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pinky93

  1. Den ene gutten min tar labben å "klorer" meg når jeg sitter på pcn og han er ved siden av meg. Hjelper ikke det krabber han opp på fanget mitt og tar snuten å "dytter" hånden min. Han er sikkert ikke direkte sjalu, men han liker ikke at jeg gir oppmerksomhet til noe(n) andre enn han alltid
  2. For meg så ville det vært best å ha han i bur, ja. Men må jo tenke på hunden også. Han bodde i bur før, og som tidligere eier sa så hadde hun dårlig samvittighet for han pga han stod i bur mange timer pr dag...han er veldig, veldig aktiv. Men om han får litt fastere rutiner, ville det kanskje hjulpet? Synd det må gå ut over de andre bikkjene som også må være mye inne da. Blir vanskelig å kun holde den ene inne. Men jeg har ikke prøvd med bur før. Kankje han ville følt seg tryggere der, hvertfall de få timene om dagen han hadde vært alene (max to timer) eller bare ha han på et rom i det minste? Jeg har prøvd å lage en hinderløype til han ute, men han virket ikke interessert i det hele tatt. Har også prøvd å lære han vanlig grunnleggende ting som "sitt, gi labb, ligg, bli der" osv men virker litt håpløst rett og slett. Han liker heller ikke å hente pinner eller svømme i elven. Men han er også en utrulig flott gutt og han er veldig flink med unger.Så han er en veldig snill hund.
  3. Takk for svar:) Har prøvd. Men det hjelper liksom ikke. Vi har en annen også, som han går greit med. Han er egentlig grei mot andre hunder han møter (bjeffer en del på folk som går forbi, men det jo ganske vanlig) de får gå ut og inn som de ønsker så er ikke noe problem for han å gå ut når han må. Og de får mye tid alene også om de ønsker det. Han ble passet av en bekjent av meg et pr dager for en stund siden, og han var like urenslig der. Det er så synd, for det er en utrulig flott hund. Og han elsker oppmerksomhet fra alt og alle (tror ikke det er noe problem for han at det er flere hunder her, er egentlig kun den ene hunden som han virkelig sloss med) og han virker mye mer lykkelig nå enn da jeg hentet han. Vet ikke om han oppførte seg sånn som dette der han bodde før også, men var kanskje en grunn til at han stod mye i bur...men for meg er det uaktuelt å putte han i bur (er helst når han er alene han går på do i sofaen) trodde først at han gikk på do overalt før pga det luktet andre hunder, men sofaen er byttet ut og han går på do i den også. Veldig frustrerende for det går faktisk ikke an å ha besøk lenger og alt blir ødelagt.
  4. Hei:) Jeg har en chihuahua blanding som jeg kjøpte for 1 år siden. Han var da 2 år. Han er utrulig skjønn, men han går på do overalt...han tisser og bæsjer i sofaen, i senger, på stoler og bord...pluss at han ypper veldig på min andre hund (de er like gamle, men han har jeg hatt fra han var 10 uker) Nå har min andre hund begynt å ta etter han som er urenslig, noe som er veldig kjedelig. De kommer ikke overens, de kan gå fint i sammen noen timer, før de fyker i synet på hverandre. De har begge fått kastreringssprøyte, noe som kun førte til at min første hund ble lat og fikk økt matlyst... De får løpe fritt i hagen flere timer pr dag og de får tur og alt de trenger. Så jeg vet ikke hvordan jeg skal lære han at det ikke er greit å gå på do inne? Det er ikke bare markering alltid heller, han går rett og slett på do i sofaen. Jeg vet at han satt mye i bur før jeg kjøpte han, så i starten tenkte jeg at det kanskje bare var litt uvant å kunne løpe ut og inn som han ønsket. Damen jeg kjøpte han av sa at han var godt vant med andre hunder, men da er det kanskje bare min andre hund han ikke liker? Vet ikke hva jeg skal gjøre...redd han kommer til å skade min andre hund også (han har alltid overtaket...)
×
×
  • Opprett ny...